tri noviteta

Moćni trio iz Motorole: Doznajte što sve mogu Motorola Edge, Moto G8 Power i Moto G9 Play

14.09.2020 u 06:44

Bionic
Reading

Svaki od novih uređaja iz Motorole nastoji privući kupce kombinacijom bogatih značajki i prihvatljive cijene

Motorola već godinama nastoji napraviti mobilne telefone koji pogađaju upravo ono što želimo, a skoro svaki smartfon američkog proizvođača bio je napravljen tako da značajkama izazove smartfone višeg razreda.

Dobili smo priliku isprobati čak tri modela: premijski Motorola Edge, izdržljivi Moto G8 Power i džepu prihvatljiv Moto G9 Play.

Premijski Motorola Edge

Glavna odlika novog Edgea karakteristični je OLED ekran od 90 Hz. Zaobljeni zaslon dijagonale 6,7 inča naglašen je izuzetno tankim aluminijskim okvirom, na kojem se nalazi rocker za zvuk, kao i tipka za paljenje, a sve se zaokružuje nešto ravnijom plastičnom pozadinom s trostrukim modulom za kameru.

Za fotografije i video zaslužan je trostruki sustav objektiva: širokokutni objektiv osjetljivosti 64 MP, ultraširokokutni objektiv od 16 MP i telefoto objektiv od 8 MP. Svemu je pridružen TOF, 3D senzor za preciznije slikanje portreta. Prednja kamerica od 16 MP urezana je u gornji lijevi dio ekrana.

Ključ iskustva korištenja leži u procesoru Qualcomm 765G, 6 GB RAM-a i grafičkom čipu Ardeno 620, a iza svega nalazi se Li-Po baterija od 4500 mAh. Performanse uređaja su zahvaljujući čistom Androidu 10 te ekranu od 90 Hz brze i glatke, a trostruka kamera služi za snimanje videa i fotografija u skoro svim zamislivim vremenskim uvjetima.

Što ga čini posebnim:

  • zakrivljeni OLED ekran od 90 Hz
  • luksuzan dizajn
  • čisti Android
  • najnapredniji stereo zvuk i digitalna stabilizacija snimaka

Moćni Motorola Moto G8 Power

Drugi Motorolin smartfon također pokreće Android 10 te se, kao što mu i ime nalaže, hvali moćnom baterijom koja može izdržati tri dana. Nakon što smo ga isprobali ta se tvrdnja pokazala istinitom, zahvaljujući nekoliko ključnih faktora.

Za početak, tu je 6,4-ični IPS zaslon uparen s procesorom SnapDragon 665 koji ne troši previše struje i samim time produljuje životni vijek smartfona pogonjenog baterijom od 5000 mAh. Tu je i Dolbyjem kalibriran zvuk koji je puno bolji od onog kod većine drugih uređaja iz ovog razreda. Sve ovo zapakirano je u kućište dodatno zaštićeno maskicom koja dolazi u pakiranju. Motorolin G8 Power je, upravo zbog svega navedenog, napravljen tako da uz prihvatljivu cijenu i čisti Android pruži korisniku iskustvo dugotrajnog rada bez potrebe za spajanjem na punjač.

Što ga čini posebnim:

  • izdržljiva baterija
  • jako dobar zvuk
  • veliki ekran

Motorola Moto G9 Play - idealan za školarce i studente

Treći uređaj koji smo isprobali povoljni je Moto G9 Play.

Motorolin entry level uređaj dolazi s tri kamere, IPS panelom od 6,7 inča, Snapdragonom 662 i moćnom baterijom od 5000 mAh, koja jamči dva dana nesmetanog rada.

Moto G9 Play također se odlikuje vrlo prihvatljivom cijenom, a riječ je o smartfonu koji je idealan za nezahtjevnu konzumaciju medija i gejming, odnosno stvari koje vrlo često rade školarci i studenti. Motorola ne samo da osigurava vrhunske performanse samog smartphonea već donosi savršeno kristalan zvuk koristeći earbudse. Sada je pravo vrijeme za ugrabiti priliku za uživanje u glazbi jer uz kupnju Moto G9 Play uređaja na poklon dobivate Motorola earbuds!

Što ga čini posebnim:

  • je kamera od 48MP
  • izdržljiva baterija
  • odličan omjer cijene i kvalitete
  • veliki ekran

Probajte Motorolu, oduševit će vas

I za kraj, još jedna genijalna stvar i odlična prilika koja se ne viđa često. Ukoliko ste svoju Motorolu kupili putem prodajnih mjesta Hrvatskog Telekoma i ipak vam se vaša nova Motorola ne svidi, možete ju vratiti nakon 30 dana uporabe. Šanse za to su, realno, minimalne, ali je lijepa gesta i dodatna potvrda Motoroline uvjerenosti u kvalitetu svoje nove linije pametnih telefona. Akcija traje do 30.9. a sve ostale korisne informacije i ponude pronađite na stranici Probajte Motorolu.

Tekst je nastao u suradnji s Motorolom