GOOGLE VAS TESTIRA

Mislite da znate zemljopis? Probajte ovaj kviz!

  • Autor: J.D.
  • Zadnja izmjena 04.07.2014 11:36
  • Objavljeno 04.07.2014 u 10:00
smarty pins

smarty pins

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Google je ovih dana otkrio igru Smarty Pins, kojom se od korisnika traži da pogađaju lokaciju na Google Maps kao odgovor na određeno pitanje vezano uz sport, kulturu, zemljopis i druge kategorije

S vremenom i točnim odgovorima, igrači će osvajati pribadače u bronci, srebru i zlatu, a kraj igre je kada korisnik 'promaši' lokacije za ukupno 1.609 kilometara (1.000 milja).

'Moglo je to biti i bolje. Pretvaraj se da te mačka ometala cijelo vrijeme', primjer je poruke koja se dobije u slučaju (solidnog) promašaja. U slučaju da se odgovor pogodi u potpunosti, Smarty Pins će veselo upitati je li korisnik 'googleao' rješenje ili nešto drugo.


Osim kategorija umjetnost i kultura, znanost i zemljopis, sport i igre, zabava, povijest i trenutni događaji, Smarty Pins uključuje i posebne kategorije koje trenutno uključuju pitanja iz poznavanja Svjetskog nogometnog prvenstva. Nakon završetka, igrači se mogu pohvaliti (ili posramiti) svojim rezultatom na društvenim mrežama.

U svakom slučaju riječ je o zanimljivoj igri za razbibrigu, ali i učenje. Smarty Pins je dostupan na ovom linku, a koriste li se ipak za pomoć internetske tražilice valja imati na umu da se gube dodatni bodovi (srećom, ne i kilometraža).

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!