INFORMATIČKA OPREMA

Mikronis otvorio dvije poslovnice na Zagrebačkom velesajmu

21.09.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 13, zgrada Carine, otvorene su dvije poslovnice Mikronisa, maloprodajne tvrtke koja se bavi prodajom širokog asortimana informatičke opreme

Tvrtka koja je prije 15 godina krenula specijalizirajući se prodajom laptopa danas nudi sve što uopće možete zamisliti te pokriva čak 10 posto tržišta u Hrvatskoj. Uz spomenute laptope renomiranih tvrtki HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell, tu su računala za urede, gejmere, smartphoni, tableti, serveri, televizori, printeri, toneri, komponente, Play Station te nepregledan izbor periferije - miševa, tipkovnica, slušalica, web-kamera, memorija, punjača... Sve što vam može zatrebati u izazovima modernog vremena.

Naš princip rada nikada nije bio prodati jeftino i nekvalitetno. Imidž smo izgradili nabavljajući provjereno kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača i od toga do danas nismo odustali. Naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju jest najbolja vrijednost za novac koju pružamo našim korisnicima. Od prvog dana najveća nam je reklama povjerenje kupaca, a naša anketa pokazuje da nam čak 97 posto kupaca dolazi po preporuci. Naše educirano osoblje uvijek je spremno našim kupcima i korisnicima savjetima pomoći u odabiru računala i ostale informatičke opreme. Otvaranjem nove poslovnice u Zagrebu želimo se još više približiti kupcima i kvalitetu usluga i proizvoda koje smo svih ovih godina nudili na Trešnjevci želimo ponuditi i Novom Zagrebu u našem multibrand dućanu. Našim notebook centrom Mikronis pokazali smo da možemo biti lideri u prodaji i savjetovanju o prijenosnim računalima i zato smo se odlučili na još jednu specijaliziranu trgovinu, Mikronis Gaming store, prvu u Hrvatskoj, kako bismo svim našim gamerima dali dodatnu vrijednost, pomogli da naprave dobar izbor proizvoda i da budu zadovoljni tim proizvodom i, naravno, kako bismo postali lideri u prodaji i savjetovanju o gaming opremi.

Također posebno želimo naglasiti razvoj vlastitog brenda Avenio koji smo prepoznali kao posebnu nišu. Iako naš ambiciozan tim već godinama radi na računalima vrhunske kvalitete, svom smo se poslu predali toliko entuzijastično da smo se zaigrali s mogućnostima tehnologije i proizveli, između ostalog, Avenio Workstation - računalo vrijedno 100.000 kuna, koje sadrži gigantski workstation od čak 1024 GB RAM-a. Osim toga, tu je bešumno računalo - Avenio Studio. Ekipa koja je radila na njemu istaknula je da se u Hrvatskoj ne može pronaći prostorija koja bi bila tiša od njega. Najponosniji smo upravo na bešumno računalo koje smo proizveli jer je razvoj trajao dugo, a radili smo sve dok nismo postigli potpunu tišinu. Neki dijelovi ipak se čuju, ali kućište upija neželjene zvukove, dok je hlađenje pasivno. I naravno, šećer na kraju je naše gamersko računalo Avenio Gepard. U to računalo ugrađeno je sve najbolje što postoji na tržištu i, naravno, ova super računala ponudili smo i stranom tržištu.

Nastojimo biti ispred drugih po odnosu prema kupcima. Sva naša računala imaju jamstvo na pet godina, a u slučaju kvara popravak se vrši u roku od 48 sati, ili se korisniku u jamstvenom roku osigurava zamjensko računalo. Također, Mikronis pruža besplatnu tehničku podršku za sve naše kupce i korisnike te kupci putem telefona mogu zatražiti pomoć ako se radi o manjoj poteškoći, za koju nije potreban dolazak u servis.

U cjelokupnoj prodaji pomaže nam i naša sestrinska firma Zel-Cos, informatička tvrtka koja pruža servisne usluge te isporučuje najpovoljnija IT rješenja i proizvode koji korisnicima omogućavaju transformaciju troškova IT-a u investiciju za unaprjeđenje produktivnosti i stvaranje dodane vrijednosti u poslovanju.

Našom sestrinskom firmom Zel-Cos, Mikronis se želi diferencirati unutar industrije jer želimo pokazati da smo uz korisnika tijekom cijelog prodajnog ciklusa, pružajući usluge savjetovanja, razvijanja, uvođenja, integracije i održavanja cjelovitih informatičko-aplikativno-komunikacijskih rješenja.

Gradimo cjelovita poslovna rješenja temeljena na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama, što sigurno osnažuje konkurentsku sposobnost. Servis vrlo često ima presudnu ulogu u kupnji jer se uz pružanje sigurnosti za rad kupljenog proizvoda, opskrbom rezervnih dijelova, kvalitetom i vremenom obavljanja popravaka te programom usluga prilagođuje željama i potrebama kupaca. Znači, obilježje dobrog servisa je u njegovanju odnosa s kupcima. Otuda i mišljenje da servis treba osnivati tamo gdje se pridobivaju kupci, jer servisna usluga nije samo važan dio oblikovanja ponude, nego i odlučujući faktor u donošenju odluke o kupnji složenih tehničkih proizvoda. Krajnjim korisnicima se preporučuju proizvodi koji imaju dostupan servis i proizvodi za koje se mogu u nekom normalnom vremenskom razdoblju nabaviti rezervni dijelovi. Ako neki proizvod treba servis, tada je korisnik zadovoljniji ako je taj servis brz i efikasan, a brzinu i efikasnost omogućuju stručni ljudi i kvalitetna podrška rezervnim dijelovima.

Otvaranje novih poslovnica u Zagrebu prilika je za dobar posao svima koji traže prikladan laptop ili desktop računalo, ili možda printer, televiziju, monitor, informatičke komponente, jer od 21.9. do 23.9. zbog otvorenja imamo 10 posto popusta na naš kompletan asortiman koji imamo na lageru u svim našim poslovnicama u Zagrebu.

Pozivamo sve naše kupce da dođu i vide što smo sve pripremili za njih.