M-SAN

MS Energy predstavio novu liniju e-bicikala i e-romobila

21.03.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Najnoviji modeli dolaze na tržište tijekom proljetne sezone, a stvoreni su da bi privukli kupce dizajnom i konkurentnom cijenom, uz naglasak na visoke standarde izrade usklađene s pravilima EU-a

Hrvatski brend MS Energy u srijedu je na Zagrebačkom velesajmu službeno predstavio novitete iz svoje linije električnih bicikala i romobila. Taj brend je u nepunih pet godina, od lansiranja 2019. do danas, postigao vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s 25 posto udjela u kategoriji e-romobila i 20 posto udjela u kategoriji e-bicikala, prema relevantnim tržišnim podacima.

Aktualni asortiman marke MS Energy podijeljen je u četiri glavne kategorije: e-bicikli, e-romobili, e-mopedi i dodatna oprema. 'U današnjem sve zahtjevnijem urbanom okruženju mobilnost postaje ključni element naše svakodnevice. Nove modele električnih bicikala u ponudi brenda MS Energy odlikuju futuristički dizajn, različit od svih ostalih e-bicikala na tržištu, kao i visoka razina inovacija i performansi. Svi naši novi e-bicikli izgledaju kao da su rađeni od karbona, a udobni su i praktični za vožnju gradskim ulicama', rekao je Boris Kozić, product group manager senior, predstavljajući nove modele e-bicikala.

U fokusu u srijedu bili su nadolazeći modeli za 2024., na čelu s flagshipima - biciklom Cityzen C102 i romobilom Vortex.

Uz naglasak na sve veću popularnost električnih bicikala i romobila, ovi modeli, dizajnirani u Hrvatskoj, napravljeni su kako bi pristupačnošću konkurirali brojnim stranim brendovima.

Kompanija je predstavila sveukupno devet novih proizvoda - četiri bicikla i pet romobila. Bicikle predvodi novi model Cityzen C102, a prate ga Pulseurban C20 te dva preklopna modela - Streetflex I20 i Urbanfold I6. City bicikli na tržište dolaze početkom šestog mjeseca, a folding modeli početkom travnja.

Cityzen C102 bit će dostupan po početnoj predloženoj cijeni od 1399 eura, Pulseurban C20 koštat će 1299 eura, za preklopni Streetflex I20 trebat ćete izdvojiti 1199 eura, a za Urbanfold I6 899 eura.

Romobile predvodi flagship model Vortex, a slijede ga Flare X, Flare i budžetni Urban 500. Svi romobili dolaze sa specijalnim gumama ispunjenima gelom koji štiti od bušenja, pametnim BMS-om (battery management system) s pridruženom aplikacijom, kao i baterijom koja, ovisno o modelu i motoru, jamči oko pet dana nesmetanog rada prije potrebe za punjenjem.

  • +8
MS Energy - bicikli i romobili Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Svi modeli osim Mentora bit će dostupni tijekom prvog tjedna travnja, a spomenuti model stići će sredinom svibnja. Vortex će koštati 1499 eura, Flare X 1199 eura, Flare 999 eura, Urban 500 599 eura, a Mentor će biti dostupan po cijeni od 799 eura. Svi električni bicikli slažu se u MS Energyjevom pogonu u Rugvici.

Brend MS Energy predstavio se hrvatskom tržištu 2019. godine s tri kategorije: električni romobili, električni bicikli i električni motocikli. Uz električna vozila, nudi asortiman dodatne opreme.