OD 15. SIJEČNJA

Linkedin više neće podržavati Windows Phone

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 19.01.2017 06:42
  • Objavljeno 11.01.2017 u 14:22
linkedin aplikacija pametni telefon smartphone

linkedin aplikacija pametni telefon smartphone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je tijekom proteklog prosinca Microsoft završio preuzimanje Linkedina za 26,2 milijarde dolara to nije spriječilo tu poslovnu društvenu mrežu u dokidanju podrške za aplikaciju za pametne telefone s operativnim sustavom Windows Phone

Podrška za Linkedinovu aplikaciju za Windows Phone bi trebala nestati s 15. siječnjem, a vlasnicima Microsoftovih mobitela preporučeno je da se prebace na Android (izdanje Ice Cream Sandwich 4.0.3 i novije) ili iOS (8 i novije).

Ukidanje podrške za Windows Phone nije iznenađenje jer Linkedin već dulje nije nadograđivao svoju aplikaciju za taj operativni sustav. Zadnje izdanje je za Windows Phone 8.

No, nije jasno hoće li sadašnji korisnici aplikacije moći nastaviti ju koristiti ili više neće dobivati nadogradnje uopće i biti u potpunosti uklonjena iz Windows Storea.

Direktor Microsofta Satya Nadella rekao je kako Microsoft namjerava integrirati Linkedin u Windows 10 i Office 365, pa je moguće kako će buduća izdanja operativnog sustava Windows 10 Mobile prikazivati obavijesti Linkedina izravno.

Više:Neowin

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!