POPUT MOTOROLE

LG u trendu - u Berlinu će uskoro otkriti okrugli smartwatch

25.08.2014 u 13:32

Bionic
Reading

LG je shvatio koliko pažnje gadgetomana je privukla Motorola svojim pametnim ručnim satom Moto 360. Od ostatka nedavno predstavljene konkurencije se taj uređaj izdvajao 'klasičnim' okruglim i elegantnim oblikom, dok su Samsung, LG i mnogi drugi išli na 'pravokutnike'. LG je pripremio rješenje i za ljubitelje klasika, jer po svemu sudeći planiraju otkriti i vlastito rješenje slično modelu Moto 360

Ubrzo nakon službenog otkrivanja i eventualnog početka prodaje Moto 360, LG će na IFA 2014 sajmu u Berlinu otkriti i svoj model, LG G Watch R. Štoviše, čini se kako u kompaniji ciljaju ispraviti valjda jednu od rijetkih zamjerki vezanih uz smarwatch Moto 360 - minijaturni 'prozorčić' za senzore koji je po mnogima kvario izgled okruglog ekrana neće biti prisutan na njihovom modelu. Upravo taj dio je neuobičajeno naglašen u prvom teaser filmiću pa je jasno na koju publiku ciljaju u LG-u.

Dok je Motorola mjesecima gradila hype oko svog uređaja, činjenica da će LG svoj model otkriti svega nekoliko sati nakon njih sasvim sigurno im ne ide u prilog. Štoviše, za ovogodišnji IFA sajam se očekuje više noviteta iz segmenta nosivih gadgeta, a vlastita rješenja bi trebali otkriti još ASUS, HTC i drugi.

LG-ov smartwatch i neka od njegovih 'lica' moguće je vidjeti u nastavku:

Trendovski LG - žele otkriti okrugli smartwatch