StanbyMe Go

LG ima novi koncept: Biste li kupili TV koji izlazi iz aktovke?

01.09.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Neobičan prijemnik trenutno je u prednarudžbi, a smišljen je za čarobne trenutke na pikniku ili poslu kad vam jednostavno treba prijenosni televizor

Ako ste ikad željeli ponijeti svoj TV sa sobom gdje god išli, imamo dobru vijest: LG Electronics je tijekom ovogodišnjeg sajma IFA objavio da je StanbyMe Go, prijenosni LED zaslon osjetljiv na dodir, sada dostupan za prednarudžbu u SAD-u po cijeni od 1000 dolara te da će u isporuku krenuti kasnije ovog mjeseca.

StanbyMe Go je centar za prikaz i zabavu upakiran u vitak kovčeg koji možete ponijeti sa sobom. LED zaslon od 27 inča​, razlučivosti 1080p pričvršćen je na zakretnu osovinu, tako da možete podići zaslon, postaviti ga pod kutom, staviti ga u stolni način rada i zatim ga ponovno spakirati.

TV dolazi sa zvučnikom od 20 W s koji se prilagođava rotaciji zaslona i pruža surround zvuk s Dolby Atmosom dok koristi tehnologiju Dolby Vision. Unutar kućišta postoje pretinci za držanje dodataka i baterije. Kad smo već kod baterije, LG kaže da jedno punjenje pruža oko tri sata gledanja.

StandbyMe Go ima HDMI ulaz tako da na njega možete priključiti i igraću konzolu (ako u blizini imate drugi izvor napajanja), a može prikazati sadržaj s Apple uređaja putem AirPlaya. Ugrađena trgovina aplikacija daje pristup igrama koje možete igrati u stolnom načinu, poput šaha, i aplikacijama za strujanje kao što su Netflix, Disney Plus, Prime Video i Max.

Očekuje se da će prednarudžbe početi isporučivati u tjednu od 28. kolovoza, ali zbog velike potražnje mogle bi biti odgođene do 9. listopada.