NE ČEKAJTE U REDU

Korisnička podrška T-HT-a u vašim rukama

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.01.2012 13:51
  • Objavljeno 04.01.2012 u 12:13
THT Facebook aplikacija Korisnička podrška

THT Facebook aplikacija Korisnička podrška

Izvor: Screenshot / Autor: T-HT

Pošaljite pitanje i potražite odgovor Službe za korisnike Hrvatskog Telekoma pomoću aplikacije na Facebooku

Zahvaljujući novoj aplikaciji, fanovi Facebooka - ali i ostali korisnici usluga Hrvatskog Telekoma - više ne trebaju čekati u redovima ili zvati Službu za korisnike da bi došli do informacija koje ih zanimaju. Dostupne su im, uz samo nekoliko klikova, na profilu na Facebooku.

Aplikacija nudi pristup stranicama s odgovorima na preko 500 najčešće postavljenih pitanja Službi za korisnike HT-a. Popis se svakodnevno ažurira i povećava ovisno o interesima korisnika.

U aplikaciji postoji i rubrika 'Novo', u kojoj se nalaze najsvježija pitanja i odgovori, kao i 'Top 10', odnosno najčešća pitanja korisnika.

Osim pitanja i odgovora, korisnici mogu poslati upit direktno Službi za korisnike preko kontakt-obrasca na Facebooku.

Ta je aplikacija, razvijena u Hrvatskom Telekomu, prva takva podrška korisnicima na domaćem tržištu, a sadrži pitanja i odgovore o ponudi HT-a. Uz pojedinosti o tarifama i opcijama, dostupne su i upute kako, primjerice, samostalno instalirati i podesiti MAXadsl uređaje ili podesiti i zaštiti bežičnu (WLAN) mrežu.

Također, korisnici mogu pronaći detalje o svim mogućnostima koje nudi iPhone te pametni telefoni pogonjeni Androidom, kao i brojne ostale korisne informacije.

Naći će i popis samouslužnih servisa te upute pomoću kojih mogu samostalno administrirati svoje usluge.

Primjerice, možete doznati kako pomoću Mog T portala pregledati ispise spajanja za MAXtv, kako pomoću govornog automata provjeriti stanje T-Com i T-Mobile računa, kako preko MAXtv sučelja promijeniti MAXtv PIN za kupnju filmova iz videoteke i videosadržaja na zahtjev, kako preko SMS-a naručiti tehničke postavke za mobilni uređaj (Web/Internet, WAP, MMS) te kako pomoću USSD kodova provjeriti stanje računa za Simpa korisnike...

Na raspolaganju vam je i pretraživač baze pitanja.

Za lakše snalaženje među uputama odgovori uz tekst sadrže slike. Zahvaljujući intuitivnom izborniku, tražena informacija pronalazi se izuzetno brzo, a i sami korisnici aplikacije mogu pridonijeti obogaćivanju sadržaja dajući svoj stav na dobiveni odgovor.

Da biste došli do aplikacije, kliknite ovu poveznicu na Facebook: HT Info i korisnička podrška

Kako aplikacija funkcionira u mobilnoj inačici? Pogledajte promotivni video:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi