vrijednost za novac

Koji mobitel odabrati kada vam je cijena najbitnija stavka?

21.06.2022 u 16:07

Bionic
Reading

Dolazi vrijeme kada svi počinjemo obraćati veću pozornost na cijene te kada gledamo kako dobiti vrijednost za novac. Ova tema pogotovo je važna kada biramo novi mobilni uređaj koji nas, svojom cijenom, često može 'izuti iz cipela'

Moderno tržište gadgeta toliko je raznoliko da svatko od nas može pronaći idealan model za sebe – samo trebamo razmisliti što nam je bitno kod mobitela. Stoga vam donosimo nekoliko savjeta o tome kako pronaći kvalitetan pametni telefon kada je budžet 'stisnut'.

Cijena. Jedna je od najvažnijih kriterija pri odabiru novog pametnog telefona no često ju znamo zanemariti kada nam se nametnu etablirani brendovi. Ali ako ste u fazi kada ipak pazite na cijenu, vaš novi mobitel bi trebao biti povoljan jer si ne možete dopustiti da potrošite bogatstvo na uređaj ako vam to kućni budžet ne dopušta.

Brend. Nastavno na cijenu, vjerujemo da ste svjesni da kod mobitela uglavnom plaćate brend. Iako želite pratite najnovije trendove i ostaviti dobar dojam na druge, to ne znači da morate plaćati više od onoga što je zaista potrebno. Dapače, presložite svoje prioritete kako biste ostali unutar dozvoljenog budžeta. Telefon bi trebao zadovoljiti sve vaše zahtjeve, i biti prikladan za vaš stil života. Stoga je dobro da obratite pažnju i na nove brendove mobilnih telefona koji dolaze na tržište. Njihovi su uređaji obično cjenovno povoljniji, a kvaliteta je jednako dobra kao kod etabliranih tvrtki.

Jednostavan za korištenje. Vaš novi pametni telefon trebao bi vam dobro stajati u ruci. Pametni telefoni su sve češće preveliki i nezgrapni za korištenje s jednom rukom - osim što su nezgodni za scrollanje, također vam lako mogu i lako ispasti i polomiti se. Prava šteta, pogotovo ako ste ga puno platili. Razmišljajte unaprijed i o tome.

Baterija. Što je baterija kvalitetnija, trebate ju manje puniti. Zato svakako odaberite bateriju od minimalno 3000 mAh ili više. Na taj način možete biti sigurni da vam telefon neće 'umrijeti' tijekom dana, a punjač ne morate uvijek nositi sa sobom.

Selfie kamera i stražnja kamera. Kamere su postale najvažnija značajka mobitela. Sigurno želite imati dobre fotografije za društvenim mrežama, stoga pri odabiru telefona ne biste trebali zanemariti kvalitetu kamere.

Sigurno smo da će vam ove stavke zasigurno pomoći u potrazi za novim mobitelom, ali obavezno pogledajte i Honor X8, pametni telefon za koji vjerujemo da ima odličnu vrijednost za novac i zadovoljava sve naše kriterije koji se odnose na budžetske mobitele!

Članak je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Honor Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.