S 'GUNDULIĆEM' DO DARA

Kako na brzinu naći jeftin tehno poklon?

21.12.2012 u 21:56

Bionic
Reading

Blagdani su vas zatekli nespremne i/ili novčanika praznijeg no inače? A ipak biste željeli darivati blisku osobu? Posjeduje li pametni telefon, tablet ili sličan uređaj, možete birati između više opcija

Za prijenosne elektroničke uređaje moguće je naći više raznovrsne i raznobojne dodatne opreme, koja može biti višestruko korisna.

Primjerice, maske i torbice ne samo što će (donekle, barem) zaštititi vaš mobitel i pametni telefon od oštećenja, već će ga učiniti i lakše prepoznatljivim. Uzmete li ih više, osoba koju darujete moći će mijenjati izgled svog ljubimca prema raspoloženju. U T-Centrima ćete ih naći po cijenama od 48 kuna (za torbice), odnosno od 78 kuna (za maske).

Kad smo već kod zaštite, ljudima koji često telefoniraju, puno tipkaju i nose pametni telefon sa zaslonom osjetljivim na dodir svugdje sa sobom dobro će doći zaštitna folija (48 kuna), kao i sredstvo za čišćenje (28 kuna), koje možete upotrijebiti i za, recimo, daljinski upravljač.

Onima koji ne žele izbjeći snijeg i druge zimske radosti osigurajte rukavice s kojima mogu tipkati po zaslonima osjetljivima na dodir (98 kuna) ili vodootpornu masku za mobitel (148 kuna). Na potonjem će vam, čak i kad dođu proljeće i ljeto, naročito zahvalni biti ronioci, veslači i svi koji vole provoditi puno vremena uz vodu.

Ako vama bliske i drage osobe često telefoniraju (i/ili puno putuju), vjerojatno im se često dogodi da ostanu prazne baterije negdje gdje utičnica i punjač nisu pri ruci. Nabavite im auto punjač i putni punjač s mikro USB-om (svaki po 48 kuna). Prije ili kasnije, doći će trenutak kad će vam biti zahvalni.

Zakaže li linija tijekom novogodišnjeg tuluma, pametni telefon može poslužiti kao zamjena na licu mjesta uz pomoć zvučnika x-mini (98 kuna). Dostupna je i verzija u obliku likova iz igre 'Angry Birds' (198 kuna).

Konačno, tu su slušalice (također 48 kuna), koje će dobro poslužiti za uživanje u glazbi, slušanje vijesti, praćenje servisnih informacija na cesti, gledanje videa na YouTubeu...

Bilo što od navedenog još stignete naći u T-Centrima prije no što Božić i Nova godina pokucaju na vrata.

Za više informacija i mnoštvo iznenađenja, pratite i stranicu HT-a na Facebooku