IPAD U HRVATSKOJ

Kako je prošao prvi dan prodaje iPada?

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 28.01.2011 17:22
  • Objavljeno 28.01.2011 u 17:22
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prodavači Appleova tablet računala u Hrvatskoj zadovoljni su dosadašnjom prodajom, no još nisu spremni objaviti točan broj prodanih primjeraka

Povodom početka prodaje iPada u Hrvatskoj, kontaktirali smo s ovlaštenim trgovinaqma u kojim je moguće kupiti Appleov tablet te ih upitali kako ide prodaja. Apcom, službeni distributer Appleovih proizvoda za našu regiju, nije imao komentara na prodaju iPada. Naime, Appleova je politika da ne komentira prodaju svojih proizvoda po regijama i tu politiku dosljedno provodi i Apcom.

'Jako smo zadovoljni prodajom, no točan broj prodanih primjeraka ćemo objaviti na kraju dana ili kada završi prvi vikend prodaje iPada u našoj trgovini', izjavila je Željka Krhač Ivanković voditeljica odnosa s javnošću poznate trgovine informatičkom opremom HGSpot.

iPad je u travnju prošle godine oživio tržište tablet računala te za sobom povukao pravu poplavu sličnih proizvoda. Prvih nekoliko mjeseci Apple je imao problema sa zadovoljavanjem potražnje, no danas su ti problemi u potpunosti otklonjeni te će hrvatski kupci bez problema moći kupiti bilo koju od šest verzija iPada koje se nude u našim trgovinama. iPad je moguće kupiti sa 16, 32 ili 64 gigabajta memorije te bez i sa mogućnošću spajanja na mobilne 3G mreže.

www.apple.com
www.t-mobile.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!