#ZAGREBFACTS

Kad se studenti zaigraju dogodi se Facebook stranica posvećena Zagrebu

11.08.2014 u 08:37

Bionic
Reading

Trojac domaćih studenata odlučio se pohvaliti simpatičnim dostignućem na Facebooku - njihova fan stranica posvećena Zagrebu probila je granicu od 15.000 fanova na ovoj društvenoj mreži

Ekipa studenata treće godine Fakulteta političkih znanosti iz Zagreba u sastavu Tea Benšek, Matea Mitak te Matija Mitak prikupila je na svojoj Facebook fan stranici Zagreb facts više od 15.000 zaljubljenika u Zagreb i sve zagrebačko.

Ovako sami opisuju svoj projekt:

Like page koji je nastao kao projekt troje studenata novinarstva na FPZG-u pokazao se kao jako uspješan i prihvaćen od ciljne skupine. Ideja prikaza i upoznavanja Zagreba na sasvim novoj razini uz zanimljive činjenice, fotografije i posebnu rubriku ‘Sat purgerskog jezika’ svidjela se svima zainteresiranima te je stranica postigla velik uspjeh te omogućila pravo brendiranje Zagreb Factsa bez plaćanja ikakvih reklama. Jedan od dodatnih poticaja za nastavak rada su pozitivni komentari ljudi koji pune inbox profila svakodnevno, često čak i predlažući suradnju.

343112,345758,344253,343668

Inače, Zagreb Facts postoji još od ožujka 2013. godine, a dio obitelji Mitak te Tea Benšek projektom su željeli ispitati svoju kreativnost te komunikacijske vještine u vodama community managementa.

Inače Zagreb Facts možete osim na Facebooku pratiti na Twitteru, Instagramu te Pinterestu.