PROMJENE U UPRAVI

Jerko Dumanić odlazi iz Iskona

02.01.2013 u 12:09

Bionic
Reading

Mario Vojvoda, dosadašnji direktor tehnike, novi je član uprave za tehniku i informacijske tehnologije, a Krešimir Madunović dolazi za člana uprave za poslovne korisnike

Madunović će nastaviti raditi i kao operativni direktor sektora prodaje za mala i srednja poduzeća u HT-u. Jerko Dumanić, dosadašnji član uprave Iskona za prodaju i marketing, prelazi na mjesto člana uprave i direktora za nepokretnu mrežu u HT Mostaru, priopćili su iz Iskona.

Novi član uprave za tehniku i informacijske tehnologije, Mario Vojvoda, ima višegodišnje iskustvo u ICT industriji. U Iskonu je počeo raditi 2005. kao voditelj odjela govornih usluga, a 2007. postaje direktor odjela za tehniku.

Prije dolaska u Iskon radio je kao tehnički direktor u tvrtki Alterbox te voditelj projekata u GlobalNET grupi. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Krešimir Madunović karijeru je započeo u HPT Mostaru, a nastavio u T-Mobileu. Radio je na različitim pozicijama, među ostalim i kao direktor marketinga i direktor prodaje za poslovne korisnike. 2009. godine postaje operativni direktor sektora prodaje za mala i srednja poduzeća u HT-u.

Završio je MBA studij na IEDC-Poslovnoj školi Bled, a diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.