BESPLATNE VIDEOIGRE

Jedna od najboljih igara Zvjezdanih ratova potpuno je besplatna na Epicu, ugrabite je čim prije

27.11.2022 u 08:18

Bionic
Reading

Svemirska pilotska simulacija borbe Star Wars: Squadrons potpuno je besplatna sve do sredine idućeg tjedna

Ako još niste isprobali Star Wars: Squadrons, borbenu letačku simulaciju EA-ovog studija Motive, možda će vas interesirati informacija da se naslov može besplatno preuzeti na Epic Games Storeu. Izvorna cijena je, podsjetimo, 39.99 eura.

Ako igru niste zapazili kad je izašla krajem 2020., reći ćemo samo da se radi o vrlo dobroj i vrlo teškoj nasljednici ikoničkog X-Winga i TIE Fightera iz devedesetih. Premda je kampanja za jednog igrača koliko-toliko zabavna, pravo zadovoljsto stiže u obliku igre za više igrača koja uključuje timske i solo načine igre.

Problem je jedino što igra nije bila dobra pri zadržavanju fanova, što znači da nećete uvijek moći bezbrižno uletjeti u mod za više igrača. Štoviše, postoji nekoliko tema na Redditu u kojima fanovi prigovaraju na dugo vrijeme čekanja, dok steamDB izvještava da je prosječan broj igrača koji igraju igru trenutno par stotina tjedno (što ne daje cjelovitu sliku pošto je igra dostupna na Originu i Epic Storeu), piše Verge.

GEJMING PREPORUKA

[VIDEO] Samo za hrabre: Izabrali smo najbolje i najstrašnije horor igre za jednog ili više igrača

Pogledaj galeriju

Tim rečeno, nadamo se da će ova promocija omogućiti većem broju igrača da iskuse naslov i populaciji unutar igre pruže dugo iščekivano osvježenje.