MINIMALIZAM

Je li konačno otkriven izgled novog Samsunga Galaxy S10 Plus?

01.02.2019 u 13:47

Bionic
Reading

Najnoviji uređaj iz Samsunga dobio je i nekoliko 'službenih' fotografija koje prikazuju novu liniju flagship smartfona u punom svjetlu

Nakon hrpe rendera i konceptnih ilustracija novog Samsung Galaxyja S10, konačno imamo priliku vidjeti kako uređaj izgleda u stvarnosti zahvaljujući prvim 'službenim' fotografijama uređaja. Priča se da je objavljena slika ona Galaxyja S10 Plus koja će se slati novinarima te koja potvrđuje sve dosadašnje glasine, izvještava 91mobiles koji i donosi fotografije novog modela.

  • +21
Samsung Galaxy Note 9 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Prednji i stražnji dio uređaja predstavljaju radikalni korak u novom smjeru - manje okvira, više ekrana i naravno - više objektiva koji naglašavaju već prepoznatljivu 'rupicu' za frontalnu kameru.

Što očekivati?

S10 Plus će, podsjećamo, navodno imati 6,4-inčni Super AMOLED ekran kojeg smo susreli i kod Galaxy Notea 9. Razlog većem prostoru za ekran je i rupica za dvije kamere koja se nalazi u gornjem desnom kutu smartfona. Podsjetimo, u prosincu smo vidjeli prototip Samsungovog 5G uređaja koji je koristio nedovršenu verziju ovog koncepta.

IZABERITE PAMETNO

Kupujete smartfon, a želite uštedjeti? Bacite pogled na ove uređaje

Pogledaj galeriju

Samsungov veliki ekran u malom kućištu rezultat je optimizacije prednjeg dijela uređaja, što znači da ćemo unatoč velikom ekranu i dalje imati uređaj veličine slične onom prošlogodišnjih modela.

Najnovija fotografija prikazuje uređaj sa trostrukom stražnjom kamerom i manjkom vidljivog senzora za otiske prstiju. Jedan od razloga je navodna ugradnja ovog sustava ispod samog ekrana.

Kada stiže?

Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy Lite i preklopni Samsung Galaxy X trebali bi biti predstavljeni tijekom Samsungovog eventa Unpacked koji je zakazan za 20. veljače.