TEHNO SAVJETI

Isprobajte ovaj Viber trik za brze reakcije

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 17.03.2023 14:42
  • Objavljeno 17.03.2023 u 14:42
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Nikolas Kokovlis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularna aplikacija za dopisivanje omogućava pohranu omiljenih reakcija koje ćete, ako za to bude prilika, moći brzo izvući i poslati prijateljima

Jeste li znali da u Viberu možete pohraniti omiljene gifove i onda ih kasnije brzopotezno poslati prijateljima i rodbini? Aplikacija omogućava izradu kolekcije omiljenih gif reakcija, a sve što trebate napraviti je pronaći gif, video ili poveznicu, spremiti ih među favorite i onda kasnije izabrati u bilo kojoj prikladnoj prilici.

Da biste pohranili neki gif koji su vam poslali prijatelji, pritisnite dugo na medij u razgovoru i birajte opciju 'Save to Favorites'. Sljedeći put kad se pronađete u situaciji gdje taj gif želite nekom poslati, samo pritisnite na ikonicu za GIF-ove i birajte karticu GIF, Video ili Link, zavisno o vrsti datoteke koju želite poslati.

Nakon toga samo pritisnite na željeni sadržaj i Viber će ga poslati u razgovor. Ova funkcija radi u individualnim i grupnim razgovorima.

Ako se gif koji tražite ne nalazi među favoritima, možete ga na brzinu potražiti među kategorijama pritiskom na ikonicu za emojije gdje ćete vidjeti listu najčešće korištenih emojija.

Tamo pritisnite na ikonicu za GIF i vidjet ćete GIF-ove raspoređene po raznim kategorijama i raspoloženjima. Nakon što birate kategoriju ili raspoloženje vidjet ćete najpopularnije gifove s određenom tematikom. Ti se gifovi, kao i svi drugi, mogu pohraniti u osobnu kolekciju za kasnije brzopotezne reakcije.