AKCIJA DO 1.12.

Iskon nudi Lenovo smartfon za 99 kuna

22.11.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši u vremenski limitiranoj akciji mogu nabaviti i smartphone Lenovo C2 Power za 99 kuna

Pametni telefon Lenovo C2 Power odlikuju podrška za brzo punjenje, dvije kartice SIM i četverojezgreni procesor podržan s dva GB RAMA. Tu su još i operativni sustav Android 6.0 Marshmallow, 16 GB memorije, (proširivo do 32 GB karticom mikro SD), prednja kamera s pet i stražnja s osam MP i LED bljeskalicom te alatom Waves MaxxAudio. U pakiranju su dodatna zaštita ekrana, maska i slušalicama.

Svi novi i postojeći Iskonovci koji nadograđuju uslugu mogu doći do svojeg primjerka po povlaštenoj cijeni do 1. prosinca ove godine ili do isteka zaliha.

Pravo na kupovinu po povlaštenoj cijeni od 99 kuna ostvaruju svi koji do 1. prosinca odaberu i ugovore jedan od Iskonovih paketa interneta, televizije i(li) telefona), kao i postojeći Iskonovci koji nadograde svoju uslugu.


Osim maksimalne brzine interneta po cijeni minimalne i TV sadržaja u osnovnom paketu (CineStar TV Premiere, SportKlub, KINO TV…), Iskon je svojim korisnicima spremio i 1.000 kuna popusta, što omogućuje kupovinu Lenova C2 Power za 99 kuna.

Korisnike koji ugovaraju Iskon, a priželjkuju neki drugi gadget, mogu 1.000 kn popusta iskoristiti za bilo koji uređaj iz ponude Iskon.Webshopa.