KARIJERE

Iskon dobio dva nova člana uprave

02.07.2014 u 16:14

Bionic
Reading

Iskon je dobio novu organizacijsku strukturu, u sklopu koje je Josip Pranjić postao član uprave zadužen za financije, a Boris Drilo član uprave zadužen za tehniku

Josip Pranjić se po završetku školovanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zapošljava u konzultantskoj kući PricewaterhouseCoopers. 2002. godine prelazi u Hrvatski Telekom, na mjesto pomoćnika direktora odjela kontrolinga, a tri godine kasnije postaje operativni direktor odjela računovodstva. U Iskonu će biti zadužen za područja kontrolinga, računovodstva i logistike tvrtke.

Boris Drilo bavit će se poslovima vezanim uz IT, infrastrukturu, planiranje, izgradnju, upravljanje i nadzor mreže te razvoj novih usluga u Iskonu.


Također stiže iz Hrvatskog Telekoma, u kojem je posljednje tri godine radio kao direktor sektora za strategiju i razvoj poslovanja.

Karijeru je započeo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a nastavio u  kompaniji Ericsson Nikola Tesla na nizu stručnih i rukovodećih pozicija.

Dosadašnji član uprave za poslovne korisnike i veleprodaju Krešimir Madunović je, uz zaduženja vezana za poslovne korisnike, preuzeo još rezidencijalni prodajni segment, marketing i korisničku podršku.

Na čelu uprave ostaje Saša Kramar