DOGAĐANJA

Evo kako je bilo na Iskon city takeoveru u Osijeku

08.04.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Grad je u suradnji s Iskonom organizirao brojna događanja koja su privukla građane svih uzrasta i interesa

U Osijek je ovog vikenda stigao Iskonov program City takeover i sa sobom donio niz aktivnosti kojima je počastio građane. Uz sjajno vrijeme i partnere, sve su se aktivnosti popunile do zadnjeg mjesta.

Takeover je počeo u petak 5.4. koncertom benda Porto Morto u klubu Oxygene. Zagrebački pop rock sastav tijekom cijelog je nastupa publiku držao rasplesanom, a kulminacija se desila u drugoj polovici nastupa za koji su sačuvane Osječanima omiljene pjesme 'Kuća', 'Vrijeme za čilanje' i 'Hodaj'.

Subota 6.4. pokazala se idealnom za otkrivanje XXL murala na stambenoj zgradi uz parkiralište Trga slobode, kojeg je Iskon poklonio gradu u suradnji s uličnim umjetnikom CHEZ-om iz kolektiva Grafitti na gradele. Chez 186 u svojem je prepoznatljivom, apstraktnom stilu muralom odao počast Osječaninu Juliju Kniferu koji ove godine obilježava 100. godišnjicu rođenja.

Otkrivanje murala Iskon je popratio nizom aktivnosti u okolici. S partnerom Vezma bicycle garage organizirao je besplatni mali servis bicikla, dok je u Višnjevcu škola za obuku pasa Prias održala besplatni mali tečaj poslušnosti i socijalizacije pasa. Iako su sve aktivnosti bile popunjene do zadnjeg mjesta, uključujući i popkulturni Kvizonov pub kviz u General von Beckersu, najbrojnije je svakako bilo čašćenje kavom na OS špici koje je na osunčane terase kafića Axmann, Trica i Hotel Osijek u razdoblju od 10 do 12 sati privuklo preko 1000 Osječanki i Osječana. City takeover završio je u Cinestaru, u kojem su u subotu navečer svi posjetitelji bili počašćeni besplatnim kokicama i dodatnim poklonima Iskonovaca.

  • +20
Iskon city takeover Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Borna Jaksic/PIXSELL

'Ovime smo, na nešto drugačiji način, proslavili najbolju ponudu net+TV paketa koju smo spremili za grad na Dravi. Ponuda je dostupna na našoj web stranici www.iskon.hr a sastoji se od fiksnog interneta i sjajne TV ponude koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete svim ljubiteljima filma, sporta i crtića. Za nas kažu 'I povoljan i dovoljan', pa korisnicima uz Iskon ostaje dovoljno prostora za dodatne radosti', objasnili su povod u Iskonu.