pizza hut

Interaktivni stol: Uredite pizzu prema svojoj želji

22.07.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Veličinu, umak, količinu sira, plaćanje i još mnogo toga možete obaviti sjedeći zahvaljujući novoj inovaciji Pizza Huta

Znate onaj osjećaj kad želite naručiti pizzu, ali vam se ne da objašnjavati kakvu želite? Ili jednostavno želite vidjeti kako će izgledati prije nego što ju naručite? U suradnji s Chaotic Moon Studios, Pizza Hut nudi još jednu u nizu inovacija - interaktivni stol!

Kako radi?

Pizza Hut + Chaotic Moon Studios Interactive Concept Table

Kada sjednete za stol i stavite mobitel na površinu, softver će vas automatski prepoznati. Možete odabrati veličinu pizze, izgled korice, koji umak želite, količinu sira i još mnogo toga. Pizza se može podijeliti na dva dijela, tako da dvije osobe mogu jesti istu, ali i potpuno drugačiju verziju.

I plaćanje možete obaviti sjedeći. Sjećate se kako se stol spoji s vašim mobitelom? Na kraju narudžbe ponudit će vam jednu od tri opcije plaćanja - kreditnom karticom, debitnom karticom ili gotovinom. Jednostavno odaberite način plaćanja i, dok čekate, možete odigrati koju igru, a sat s lijeve strane stola odbrojavat će za koliko će minuta jelo biti gotovo.

'U principu, stol funkcionira kao onaj najpopularniji član obitelji koji se uvijek trudi zaokupiti i djecu i odrasle dok hrana ne dođe za stol', stoji u objavi na blogu Pizza Huta. Iako još nije testiran, Chaotic Moon Studios tvrde da bi nešto ovakvo moglo izaći na tržište u roku od šest mjeseci.

Alexa, naruči pizzu

Ovo nije prvi put da Pizza Hut poduzima inovativne zahvate. Krajem prošle godine spojili su se s Amazonom kako bi korisnici Alexe dobili još jednu pogodnost. Jednostavnom frazom 'Alexa, traži pizzu od Pizza Huta' ili 'Alexa, otvori Pizza Hut' korisnici doslovno ne moraju mrdnuti prstom da bi došli do hrane.

'Odlično je raditi s Amazonom i Alexina nova sposobnost jedinstvena je, s fleksibilnim naručivanjem raznih opcija na meniju bez imalo truda', kaže Doug Terfehr, viši direktor za odnose s javnošću Pizza Huta.