10 NOVIH ZNAČAJKI

Instagram je postao još bolji, možda ćete i vi

05.06.2014 u 06:44

Bionic
Reading

Instagram je upravo otkrio set novih kreativnih alata, kojima će korisnici imati više kontrole nad snimljenim sadržajem. U igru su ušli postavljanje svjetline, kontrasta, zasićenosti boja i još mnogo toga

'Inspiriranje kreativnosti je vrlo važno za nas - a kako Instagram zajednica raste, mi smo bili uzbuđeni čuti što se od novih mogućnosti traži kako bi se kreativno upravljalo izgledom i osjećajima vaših fotografija', stoji na službenom blogu.


Filteri koji u jednom kliku 'obrađuju' sliku sada su tek dio mogućnosti koje pruža aplikacija ove društvene mreže namijenjene ljubiteljima fotografije. Deset novih alata je dostupno u nadograđenim aplikacijama za iOS i Android platforme, dok za Windows Phone nema ni riječi.

U kompaniji su čak za neke od noviteta (poput Vignette Tool) inženjeri pažljivo proučavali filmske kamere, kako bi osjećaj bio što vjerniji. Instagram je odmah objavio i kratke savjete kojima će korisnici lakše iskoristiti nove mogućnosti unutar aplikacija. U budućnosti je izgledno da će stići još više alata za upravljanje i obradu foto/video sadržaja.