NAPAD NA SNAPCHAT

Instagram ima novu aplikaciju za brbljanje, pogledajte kako će funkcionirati

04.10.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Instagram Threads bi vam, između ostalog, trebao omogućiti da bliskim prijateljima ponudite kontekstualne informacije o tome gdje se nalazite i što radite

Facebook je predstavio zasebnu aplikaciju namijenjenu isključivo korisnicima Instagrama. Služi za razmjenu poruka i fotografija s osobama koje imate na popisu bliskih prijatelja (Close Friends).

Aplikacija Threads dostupna je od danas za operativne sustave Android i iOS trebala bi ponuditi poseban privatni prostor za komunikaciju s ljudima s kojima najčešće brbljate na Instagramu.

TEHNO PREGLED

Osam aplikacija koje su pomogle poznatima i slavnima

Pogledaj galeriju

Njome također možete kreirati kratki status kako bi bliskim prijateljima ponudili kontekstualne informacije o tome gdje se nalazite i što radite.

Moguće je uključiti i automatski status, nakon čega Threads samostalno objavljuje vaš status koristeći podatke o stanju vaše baterije, lokaciji u stvarnom vremenu (iako ne preciznu) i mrežnoj povezanosti.

Po tome će vaši bliski prijatelji moći znati punite li svoj pametni telefon, vozite li se ili ste na poslu. Ništa od tih podataka navodno neće biti pohranjeno na Facebookovim web poslužiteljima.

Razmjena poruka funkcionirat će slično kao i sad ako koristite Instagram Direct. Moći ćete slati i primati poruke, fotografije, video zapise i Stories. Razgovori s bliskim prijateljima pojavljivat će se i u Threads i u Instagramu.

Sve skupa prilično podsjeća na način kako funkcionira Snapchat, Instagramov ljuti suparnik, piše Business Insider.