KAKAV KRALJ!

Imate problema s internetskim trolovima? Zovite Arnolda Schwarzeneggera

28.03.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Legendarni akcijski junak pravdu koju je provodio u mnogim svojim filmovima ovoga je puta primijenio i u (pravome) životu obračunavši se s jednim od mnogobrojnih provokatora koji vrebaju društvenim mrežama

Njegova reakcija zapravo je reakcija na reakciju jednog od komentatora videa koji je Schwarzenegger na svome Facebooku objavio s komentarom da ga inspirira. Riječ je o snimci paraolimpijca na treningu koji je poznatom glumcu, sudeći po komentarima, velika motivacija.

Nepotrebno je naglasiti da je nakon zlonamjernog komentara poznati glumac pokazao lice kakvo nismo vidjeli otkad smo gledali drugog 'Terminatora'.

Komentar tog trola glasio je: 'Paraolimpijske igre nemaju nikakvog smisla. Olimpijske igre stvorene su kako bi se najbolji sportaši svijeta mogli natjecati i odlučiti koji je najbolji. Kada puštamo retardima da se natječu, mi radimo nešto sasvim suprotno!'

'Terminator' mu je silovito uzvratio rekavši: 'Koliko god glup i zao bio ovaj komentar, neću ga izbrisati ili te (barem zasad) blokirati zato što ovdje gledamo priliku u kojoj možeš nešto naučiti. Imaš dva puta pred sobom. Garantiram ti da ovi sportaši imaju više hrabrosti, suosjećanja, pameti, vještine - oni od tebe zapravo imaju više svake zamislive ljudske kvalitete.

Kreni njihovim putem - mogao bi nešto naučiti od njih te samog sebe izazvati da vratiš i ponudiš nešto svijetu. Ili možeš, naravno, ostati na svome putu i nastaviti biti tužan, bijedni i ljubomorni trol na internetu koji svijetu ne doprinosi ničime već uskogrudnom zavišću ismijava svakog tko to radi. Znam da zapravo čezneš za pažnjom pa mi dopusti da budem jasan: ako odlučiš nastaviti ići ovim putem, nitko te se nikad neće sjećati', zaključila je legenda.

Kakav kralj!