WEBFESTIVAL 2015

Imate li najbolju web stranicu u Hrvatskoj?

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 22.07.2015 09:29
  • Objavljeno 22.07.2015 u 09:29
muškarac računalo kompjuter laptop

muškarac računalo kompjuter laptop

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Tema ovogodišnjeg 'Webfestivala' su osobne web stranice, koje se u kontekstu natjecanja promatraju kao zbirka digitalnih sadržaja koje prikazuju napredak, razvoj i postignuća nekog pojedinca

Cilj natjecanje je ukazati na potencijal i važnost osobnih web stranica u vremenu cjeloživotnog učenja i kontinuiranog stručnog usavršavanja te potaknuti CARNetove korisnike, ali i sve ostale, na izradu osobnih web stranica.

Također, tijekom trajanja natjecanja CARNet će kroz radionice i webinare upoznati korisnike s pojedinim alatima i mogućnostima za izradu osobnih web stranica.

Svi zainteresirani autori mogu se prijaviti u dvije kategorije: 'Osobne stranice u obrazovanju' ili' Profesionalne osobne web stranice' putem prijavnice dostupne na CARNetovim stranicama. Prijava na natjecanje će biti moguća do 30. rujna, kada će ocjenjivački sud započeti s ocjenjivanjem pristiglih prijava.

Autorima osobnih web stranica koje ocjenjivački sud ocijeni najboljima u svakoj kategoriji bit će dodijeljena nagrada u okviru CARNetove korisničke konferencije 'CUC 2015', koja će ove godine biti održana u Dubrovniku od 18. do 20. studenog

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!