ZA PODUZETNIKE POČETNIKE

Imate ideju ali ne znate kako na tržište? Javite se Algebri

07.09.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Program inkubacije namijenjen je poduzetnicima koji su svoju poslovnu ideju oblikovali, ali im je potrebna podrška za realizaciju projekta i izlazak na tržište

Algebra Lab poziva tehnološke startupove da se prijave za intenzivni četveromjesečni edukativni program inkubatorskog tipa. Prijave su otvorene do 25. rujna.

Program inkubacije namijenjen je poduzetnicima koji su svoju poslovnu ideju oblikovali ali im je potrebna podrška za realizaciju projekta i izlazak na tržište. U sklopu programa bit će održano niz radionica u kojima će se, na tjednoj bazi, raditi s mentorima i u grupama i individualno.

DIGITALNA ZABAVA

Pobrojali smo deset najboljih hrvatskih videoigara svih vremena

Pogledaj galeriju

Inkubatorski program Algebra Lab nasljednik je 11 generacija Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. ZIP je, podsjećamo, odnedavno je dio Algebre te djeluje u sklopu Algebra Laba kao poduzetnički inkubator.

'Startuperi će dobiti poslovnu i stručnu podršku, odškrinut ćemo za njih vrata koja su im možda dosad bila nedostupna, i povezati ih s potencijalnim investitorima, kako bi lakše plasirali svoje ideje na tržištu. Nakon 20 godina rada, Algebra ima razvijenu mrežu poslovnih partnera, pristupa tržištu iz mnogih kutova i vrlo entuzijastičnu ekipu mentora, s dugogodišnjim iskustvom.

Pomoć, podrška i prostor za rad

Program je namijenjen kako studentima koji razmišljaju o tome da pokrenu svoj biznis, tako i ljudima s karijerama u nekom sektoru, koji se žele okušati u poduzetničkim vodama. Svi su dobrodošli, koji vjeruju u svoj poslovni san“, rekla je Maja Brkljačić, voditeljica razvoja i poslovanja Algebra Laba.

Odabrani timovi će dobiti pomoć u razradi poslovne strategije, prototipa usluge ili proizvoda; provedbi istraživanja tržišta i izgradnji vlastite mreže poslovnih kontakta. Kroz networking s drugim startupima i mentorima trebali bi naučiti kako rješavati probleme uz pomoć kolega iz zajednice te kako se pozicionirati prema drugim ponuđačima proizvoda i usluga.

U suradnji s mentorima timovima će biti omogućeno školovanje o svim aspektima razvoja startup projekta. Trebali bi steći znanja iz područja poduzetništva, pozicioniranja na tržištu i usmjeravanja na određeni segment kupaca.

Učit će o marketinškom pristupu i najboljem načinu predstavljanja investitorima. Sva ova znanja steći će na vlastitom poduzetničkom primjeru, razvijajući svoj projekt.

Timovima će biti na raspolaganju i coworking prostor za rad, podrška predmetnih stručnjaka s tehničkim znanjima... Po završetku inkubatorskog programa bit će održan Demo Day – predstavljanje timova pred javnosti, medijima, mentorima i investitorima.