TOP APLIKACIJA

Igre na sreću na zaslonima vaših mobitela

03.02.2014 u 16:40

Bionic
Reading

Hrvatska Lutrija početkom prosinca predstavila je besplatnu mobilnu aplikaciju HL mobile namijenjenu igračima igara na sreću koji žele brzo i u svakom trenutku biti informirani o svojim dobicima, rezultatima igara ili se samo podsjetiti da je vrijeme za uplatu omiljene igre

Jednostavnim skeniranjem barkoda s potvrde o uplati, aplikacija HL mobile će vas obavijestiti o dobitnosti vašeg listića.


Aplikacija se u kratkom roku probila u Top 10 novih besplatnih aplikacija, a dobila je vrlo dobre ocjene i komentare korisnika koji sugeriraju poboljšanja u sljedećoj verziji. HL mobile aplikaciju do sada je na svoje mobitele instaliralo više od 20 tisuća igrača.

Dostupna je za iPhone te uređaje s Androidom, a izrađena je u suradnji s Pet minuta, vodećom hrvatskom tvrtkom u razvoju mobilnih aplikacija.

Igračima popularnih igara na sreću Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo 15 od 90 i Keno dostupne su informacije o rezultatima, provjera dobitka i obavijesti. Ljubitelji lota i sportskog klađenja mogu provjeriti dobitnost svojih listića.

Preuzmi aplikaciju HL mobile