CLEVERPET

I četveronožni prijatelji imaju svoju igraću konzolu

19.05.2014 u 06:34

Bionic
Reading

Savladali ste sve svježije konzolaške naslove ili barem imate priliku za tim? Ako imate četveronožnog ljubimca koji tek gleda što se odvija na vašem ekranu, možda će mu dobro doći CleverPet, svojevrsna konzola za pse

CleverPet je projekt koji, kao i mnogi novi gadgeti, traži financiranje preko Kickstarter kampanje, a funkcionira prilično jednostavno. U suštini je riječ o automatskoj hranilici, no pas mora 'zaraditi' klopu igranjem različitih igara.


Početak je lak, pas tek šapom treba pritisnuti jedno dugme kako bi dobio nagradu. Nakon toga, samo pritisak onog dugmeta koje svijetli će dati nagradu i stvari postaju sve kompliciranije. CleverPet će se prilagoditi snalažljivosti psa, kako životinjica nikad ne bi bila frustrirana.

Gadget se povezuje preko Wi-Fi mreže i može se pratiti putem mobilne aplikacije. Moguće je uprogramirati i dnevne periode kada je vrijeme hranjenja ljubimca, a kako funkcionira najbolje prikazuje video:

CleverPet je moguće ugrabiti u kampanji za 169 američkih dolara, a puna cijena proizvoda će biti 199 dolara. Upamtite, neovisno o 'inteligenciji' ovog dodatka, nikako ne ostavljate ljubimca samog duži period vremena.