GALILEO EXHIBITION HALL

Huawei u sklopu virtualne prezentacije predstavio niz novih rješenja za 5G

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 27.10.2020 14:34
  • Objavljeno 27.10.2020 u 14:34
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Huawei je virtualno predstavio Galileo Exhibition Hall – izložbeni prostor koji na jednostavan način pokazuje na koji način ključne značajke 5G mreže mijenjaju digitalni svijet

Huawei je po prvi puta u Hrvatskoj prezentirao svoja najnovija 5G rješenja.

Kineski tehnološki super-div predstavio je Galileo Exhibition Hall – virtualni izložbeni prostor koji na jednostavan način pokazuje na koji način ključne značajke 5G mreže mijenjaju digitalni svijet. Huawei je prezentirao niz 5G rješenja u širokom spektru industrijskih aplikacija poput inteligentnih povezanih vozila, pametnih tvornica, pametne zdravstvene zaštite, pametnih mreža, pametnog obrazovanja, urbane sigurnosti, dronova, pametne poljoprivrede i pametnih novih medija.

Uz primjere upotrebe 5G tehnologije, kao i mogućnosti koje nova generacija mobilnih mreža donosi gospodarstvu, predstavljena je i Huawei 5G AAU antena.

'Huawei želi pomoći Europskoj uniji i Hrvatskoj u postizanju istinske digitalne suverenosti. Predani smo digitalnoj transformaciji i kao lider u razvoju tehnologije dajemo svoj doprinos hrvatskom gospodarskom. Danas, nakon trinaest godina na hrvatskom tržištu, s ponosom možemo istaknuti kako trideset posto Hrvata u svakodnevnoj komunikaciji koristi Huaweijevu pouzdanu telekom opremu i vrlo popularne uređaje poput pametnih telefona', rekao je Zhang Heng, glavni direktor Huawei Technologies Hrvatska.

Huawei kontinuirano raste u Hrvatskoj, povećava prihode i investicije kao i doprinos državnom proračunu. U ovoj godini, uz sve izazove, poslovanje u Hrvatskoj je stabilno i u kompaniji su optimistični oko potencijala na tržištu Hrvatske. Kompanija je unatoč krizi u Hrvatskoj dodatno povećala broj zaposlenih na njih 40.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!