NOVITETI

HT-RT5 je novi Sonyjev Sound Bar

24.07.2015 u 06:58

Bionic
Reading

Novi Sonyjev Sound Bar dolazi sa šest zasebnih zvučnika, glazbenom uslugom online i manje kablova. Tehnologija LDAC, tvrde u Sonyju, prenosi bežično tri puta više audio podataka od tipičnih Bluetooth veza

HT-RT5, snage 550 W, čine tanak trokanalni Sound Bar koji stane ispred TV-a ili može biti montiran na zid te dodatni zvučnici, koji se spajaju automatski, bez potrebe za kabelima.

Sustav dolazi i s mikrofonom kako bi testirao akustiku vaše sobe pomoću Digital Cinema Auto Calibration DX-a. Glavna jedinica ima poseban središnji zvučnik koji osigurava kristalno jasan dijalog i transparentne visoke tonove, bez obzira na glasnoću.

Kombiniran je s dva bežična stražnja zvučnika, uz dodatni zasebni bežični subwoofer.


Nudi 5.1 kanala, sa čvrstim basom i podrškom za HD Audio izvore kao što su DTS-HD i Dolby True HD. Moguće ga je povezati sa Spotify Connectom i preko 100 drugih glazbenih usluga, uključujući Deezer i Google Play. Google Cast olakšava 'castanje' online glazbe i radio usluga s vašeg mobilnog uređaja jednostavnim dodirom na ikonu za emitiranje i reproduciranje.

Slušanje jednim dodirom putem NFC-a omogućuje vam streamanje pomoću Bluetooth. Tehnologija LDAC, tvrde u Sonyju, prenosi tri puta više audio podataka od tipičnih Bluetooth veza.

Novi HT-RT5 Sound Bar tvrtke Sony bit će dostupan u pretprodaji od 24. srpnja.