TV KADA I GDJE ŽELITE

[VIDEO] HT je predstavio novu generaciju MAXtv-a: Evo što donosi

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 23.05.2017 15:17
  • Objavljeno 23.05.2017 u 11:47
  • +17
  • +14

Nova generacija MAXtv-a

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Najveće novosti koje donosi novo izdanje usluge MAXtv su personalizirani sustav preporuka, kvaliteta slike spremna za HD te mogućnost upravljanja TV aplikacijama na raznim platformama pomoću pametnog telefona

Hrvatski Telekom predstavio je novu generaciju MAXtv televizije, koja zahvaljujući nizu funkcionalnosti koje su prvi put dostupne na našem tržištu postavlja novi standard u iskustvu konzumacije TV sadržaja. 

Televizija je interaktivna, sve njene funkcionalnosti integrirane su na mobilnim uređajima, a novo sučelje korisnicima nudi jedinstveno TV iskustvo u potpunosti prilagođeno njihovim navikama. 

Televizijske sadržaje možete gledati kada i gdje to želite, često i u pokretu, a najveća novost je personalizirani sustav preporuka, kažu u HT-u.

Jednako kvalitetno iskustvo gledanja televizije dostupno je na svim zaslonima, a potpuna integracija usluga MAXtv i mobilne MAXtv To Go omogućava jednostavno i brzo prebacivanje gledanog sadržaja između različitih zaslona u bilo kojem trenutku. 

Putem nadograđene aplikacije zaslone svojih mobilnih uređaja moći ćete koristiti kao daljinske upravljače za televizor, jednostavno prebacujući sadržaj s mobilnog uređaja na veći ekran.

S obzirom na to da MAXtv To Go ima snimalicu, videoteku i pun spektar programa kao i MAXtv, putem jednog računa možete istovremeno pratiti različite programe na IPTV-ju, smartfonu i tabletu, poručuju iz HT-a. Imat će isto sučelje na svim zaslonima.

Naša televizija doslovno briše granice između zaslona na kojem korisnici žele pratiti televizijski sadržaj i u tome postavljamo novi standard na tržištu. Najbogatiji televizijski sadržaj u Europi koji nudi MAXtv sada je svojim korisnicima dostupan bilo kad, bilo gdje i na kojem god zaslonu žele.

Osnova pokretanja nove usluge je paket s novim set up boxom koji će dobiti svi postojeći i novi korisnici. Uključuje novi uređaj, HDMI kablove za kvalitetniju sliku i zvuk te novi daljinski upravljač.

Zahvaljujući naprednijem sustavu kodiranja slike i povezivanja putem tehnologije HDMI moći ćete dobiti najbolju sliku na tržištu uz još bolju kvalitetu najzahtjevnijeg HD formata, kažu u HT-u. 

Svi korisnici će u standardnoj ponudi dobiti znatno bolju kvalitetu slike spremnu za HD, koja dodatno pojačava doživljaj gledanja sportskih događaja i drugih vizualno atraktivnih sadržaja. 

Puna podrška gledanju na zahtjev

Nova platforma u potpunosti je prilagođena i potrebama gledanja sadržaja na zahtjev, jednostavno se pristupa željenom sadržaju koji se može i premotavati.  

'Udvostručen je broj kanala na kojima je moguće koristiti uslugu snimalice, uključujući domaće, sportske i sve HBO programe', rekao je Richard Brešković, HT-ov direktor Sektora marketinga za privatne korisnike, dodavši kako je korisnicima na raspolaganju 'najbogatija videoteka u Europi'.

Sav sadržaj jednostavno se i brzo pronalazi, a velika novost je jedinstven sustav TV preporuka, koji će ”učiti” iz navika gledanja i nuditi personalizirane preporuke. Odabir preporučenog sadržaja biti će dostupan na klik, i to na bilo kojem uređaju kojim se služite. 

TV se danas gleda drukčije

Istraživanje agencije Hendal o navikama konzumiranja TV sadržaja u Hrvatskoj, provedeno na uzorku od tisuću osoba starih između 15 i 65 godina,  pokazalo je da se one nepovratno mijenjanju. 

Gotovo dvije trećine korisnika televizijski i video sadržaj gleda na svojim pametnim telefonima, tabletima i prijenosnicima, a više od trećine TV sadržaj prati izvan svojih domova (od čega 21 posto u pokretu). 

Građani se više ne zadovoljavaju pasivnom ulogom gledatelja TV sadržaja pa ih čak 90 posto ispitanika surfa internetom tijekom gledanja televizije. Upravo MAXtv na jedinstven način spaja ta dva iskustva. 

Također polovica ispitanika izrazila potrebu za uvođenjem personaliziranog sustava preporuka koji bi im preporučivao sadržaj temeljen na njihovim preferencijama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!