PROŠIRENJE USLUGE

Iskon povezao Iskon.TV i Jumbo

18.12.2013 u 19:16

Bionic
Reading

Servis u računalnom oblaku Jumbo odsad možete koristiti za pregledavanje foto i video sadržaja pohranjenih na njemu u svim široko korištenim foto i video formatima

U aplikaciji Iskon.TV za mobilne uređaje na raspolaganju je Snimalica za naknadno gledanje sadržaja na TV-u, virtualni daljinski upravljač, opcija Gledaj na TV-u za prebacivanje programa na televizijski zaslon i pregled sadržaja Iskonove videoteke s opisima te video trailerima više od dvije tisuće filmova.

Tu je i programski vodič koji je, zajedno s demo-kanalima 24sata TV te TV Student, dostupan i nekorisnicima Iskonovih usluga. Redizajnirana aplikacija dostupna je svim korisnicima uređaja pogonjenih Androidom i iOS-om, ali i kao mrežna aplikacija

Dodatna naplatna opcija aplikacije Iskon.TV Player sada omogućuje gledanje 20 televizijskih kanala u svojem osnovnom paketu, među kojima su Sportklub 1, 2 i 3 te Eurosport 2.

Gledanje snimljenih sadržaja moguće je s pomakom od 48 sati. Opcija Moje snimke omogućuje lakše upravljanje i pregledavanje snimljenih sadržaja. Cijena Iskon.TV Playera ostala je jednaka - 25,4 kn za osnovni paket.

'Nadogradnje aplikacije Iskon.TV korisnicima će pomoći da sami budu režiseri svojeg slobodnog vremena koje odluče provesti pred televizorom', rekao je Iskonov direktor Saša Kramar

Kao što je to bilo najavljeno ranije ove godine, servis u računalnom oblaku Jumbo integriran je s Iskon.TV-om, pa ga možete koristiti za pregledavanje foto i video sadržaja pohranjenih na njemu u svim široko korištenim foto i video formatima. Na Iskon.TV ih prebacuju jednostavnim odabirom opcije Dodaj u TV na svojem korisničkom računu. Omogućeno je i dijeljenje sadržaja.

Korisnici Jumbo Boxa i Jumbo Powerboxa nedavno su dobili još više prostora za pohranu. Jumbo Box je sa 100 GB prostora za pohranu sada dostupan po cijeni od 25 kn mjesečno, dok je cijena Jumbo Powerboxa (300 GB prostora) sada 75 kn mjesečno.

Televizijska ponuda Iskona obogaćena je novim filmskim kanalom Kino TV te programskim paketom TV Pink, koji čini 12 tematskih Pink kanala.

Promotivno razdoblje dostupnosti spomenutih kanala bez naknade završava 2. siječnja, kada će filmski kanal Kino TV postati dostupan kao samostalni naplatni program, za koji će uz ugovornu obvezu biti potrebno izdvojiti 4,99 kn mjesečno. Mjesečna naknada za TV Pink paket uz ugovornu obvezu iznosit će 35 kn.

Od početka sljedeće godine osnovni paket Iskon.TV-a bit će dodatno obogaćen i kanalom Discovery TLC.