USUSRET PRVENSTVU

Hrvatski nogometaš kao USB flash memorija

29.06.2009 u 11:31

Bionic
Reading

Još je prilično vremena ostalo do početka Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se sljedećeg ljeta održati u Južnoafričkoj Republici, no neke kompanije već pronalaze načine kako brandirati svoje proizvode ovim događajem. Pravi primjer toga japanska je kompanija na adresi www.e-good-s.com

Iskreno se nadamo da će se naši nogometaši uspjeti plasirati na nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo, no sudeći prema potezu japanskog online trgovca www.e-good-s.com, oni se već tamo nalaze. Kompanija je, naime, ponudila seriju USB flash diskova u oblicima nogometaša određenih reprezentacija, a svoje mjesto pronašao je i jedan naš nogometaš.

Pod nazivom USB People Football dolazi USB flash disk u obliku reprezentativaca Italije, Portugala, Njemačke, Nizozemske te Hrvatske.

Što se tehnikalija tiče, radi se o sasvim običnom USB flash disku kapaciteta 1 GB, dimenzija 3,5x1,5x8 centimetara, koji radi na apsolutno svim operacijskim sustavima, a moguće ga je nabaviti po cijeni od oko 30 dolara

Jedina zamjerka koju upućujemo maštovitim Japancima ide tome što naš igrač koji u reprezentaciji nosi broj 16 u posljednjim nastupima bio Jerko Leko, a koji nije plavokos kao momak u varijanti USB flash diska.