TEHNO NOVITETI

Honor je za jesen pripremio novi smartfon, laptop i tablet, evo što sve donose

02.09.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Na pozornici IFA-e prvi put od neovisnosti tvrtke, izvršni direktor HONOR-a George Zhao iznosi predanost brenda inovacijama i otvorenoj suradnji

Honor je najavio novu strategiju dva flagshipa za dovođenje sljedećih preklopnih i sveobuhvatnih flagship pametnih telefona u Europu i druga međunarodna tržišta i predstavio MagicOS 7.0, nadolazeći OS koji se temelji na Androidu, kao i na operativnim sustavima PC i IoT. Predstavljena su tri nova proizvoda: HONOR 70, HONOR MagicBook 14 i HONOR Pad 8. Sva tri proizvoda trebala bi stići na odabrana europska tržišta u narednim tjednima.

Honor je predstavio i Gateway to the Future, globalnu inicijativu koja počinje u Hamburgu u Njemačkoj s ciljem nadahnuća kreativnih talenata iz cijelog svijeta da iskoriste moć tehnologije za povezivanje ljudi s kulturom u eri metaverse-a.

'Od našeg osnutka, HONOR je uvijek težio dati veliki doprinos industriji kako bi omogućio bolju budućnost za sve. Da bismo postigli taj cilj, ostali smo laserski usredotočeni na našu predanost inovacijama', rekao je George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd., 'Uvođenjem MagicOS 7.0, Fitness and Health rješenja, radujemo se pružanju uvjerljivih opcija europskim i međunarodnim potrošačima koji traže najmodernija korisnička iskustva na tržištu.'

Dva flagshipa

Honor će svoje preklopne pametne telefone predstaviti međunarodnim tržištima. Najavljena tijekom sajma IFA 2022, strategija dva flaghsipa omogućit će im da svoje nadolazeće pametne telefone dovede u Europu i druge regije diljem svijeta. Honor je također predstavio MagicOS 7.0, novi OS temeljen se na Androidu, kao i na PC i IoT operativnim sustavima. Uz nove promjene korisničkog sučelja, MagicOS 7.0 omogućit će korisnicima upravljanje Honor prijenosnim računalom, pametnim telefonom i tabletom pomoću jedne tipkovnice i miša. MagicOS 7.0 bit će službeno objavljen u četvrtom tromjesečju 2022.

Kompanija proširuje svoje partnerstvo s Microsoftom kako bi phone link donio međunarodnim korisnicima. Prethodno dostupan samo korisnicima uređaja u Kini, Phone Link omogućuje korisnicima povezivanje odabranih Honorovih pametnih telefona s Windows računalima.

Od listopada će nadograđena aplikacija HONOR Health pružiti personalizirana prilagođena korisnička sučelja i ponuditi fitness prijedloge i tečajeve treninga prema navikama korisnika, pomažući korisnicima pametnih telefona da postignu svoje zdravstvene ciljeve.

Honor 70

HONOR 70 najnoviji je dodatak Honorove linije pametnih telefona N serije. Uređaj debitira sa Solo Cut načinom rada, koji korisnicima omogućuje istovremeno snimanje dva videozapisa, pri čemu jedan sadrži jednu temu, a drugi hvata cijelu grupu. Honor 70 ima dvostruku glavnu kameru koja se sastoji od glavne kamere super senzora od 54 MP sa 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom i ultraširokokutnom i makro kamerom od 50 MP. Novi pametni telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G i podržava GPU Turbo X i OS Turbo X.

HONOR 70 prvi je pametni telefon serije HONOR N koji pokreće najnoviji HONOR Magic UI 6.1 baziran na Androidu 12, a dostupan je u nizu boja, uključujući Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green. HONOR 70 bit će dostupan u Hrvatskoj od danas, a preporučena maloprodajna cijena za model HONOR 70 8gb 128gb je 4099kn, a verzija 8gb 256gb 4499kn.

HONOR MagicBook 14

Novi HONOR MagicBook 14 pruža značajno poboljšanje u trajanju baterije i do 20,8% bolju učinkovitost snage u usporedbi s prethodnikom. Prijenosno računalo pokreće Intel Core i5-12500H procesor 12. generacije i može se konfigurirati s namjenskom grafičkom karticom NVIDIA GeForce RTX 2050. S baterijom od 75 W HONOR MagicBook 14 pruža do 17 sati trajanja baterije u stanju pripravnosti i podržava brzo punjenje kako bi se osiguralo do 3,5 sata neprekidnog rada pri pokretanju softvera za produktivnost nakon 15 minuta punjenja.

HONOR MagicBook 14 bit će dostupan na odabranim europskim tržištima.

HONOR Pad 8

HONOR Pad 8 je pristupačan uređaj za potrebe za produktivnošću i zabavom studenata i mladih profesionalaca. Novi HONOR tablet kombinira 12-inčni 2K HONOR FullView zaslon s omjerom zaslona i tijela od 87% i podržava rezoluciju od 2000x1200 piksela i milijardu boja s osam ugrađenih zvučnika. Sa sustavom HONOR Magic UI 6.1 i Google Play servisima, HONOR Pad 8 ima bateriju velikog kapaciteta 7250 mAh. HONOR Pad 8 bit će dostupan na odabranim europskim tržištima.