SAJAM COMPUTEX 2014

Genius se na Tajvanu sprema na otkrivanje brojnih noviteta

01.06.2014 u 08:36

Bionic
Reading

Na nadolazećem sajmu Computex 2014, svjetski poznati proizvođač perifernih uređaja i brojnih komada digitalne opreme se sprema na prikaz novih inovativnih proizvoda. U nastavku pročitajte o nekim novitetima koji se planiraju otkriti za tekuću godinu

Nastavljajući se na uspješni CES 2014, Genius će također predstaviti nove proizvode kompatibilne s najnovijim mobilnim uređajima kao što su Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Microsoft Surface ili iPad Air. Svi novi proizvodi elegantno se uklapaju uz uređaje koje korisnici već upotrebljavaju. Osim za prijenosne uređaje, Genius i dalje razvija i predstavlja nove periferije za profesionalne igrače i uredske korisnike.


Naglasci iz Geniusove ponude na sajmu Computex 2014:

> SP-975BT – kompaktni prijenosni Bluetooth zvučnik s funkcijom One Touch Connect

SP-975BT je zvučnih malih dimenzija koji nudi bogat i glasan zvuk koji će vas navesti da podijelite svoj ritam sa svima koji se nalaze u blizini. Zahvaljujući Bluetoothu 4.0 i tehnologiji NFC, za povezivanje vašeg uređaja i ovog zvučnika dovoljno je da ih međusobno dodirnete. Otpornost na prašinu i vodu po standardu IP54 čini ovaj zvučnik savršenim za prenošenje gdje god putovali.

> NX-6550 – Najpouzdaniji bežični miš

Preciznost i dugotrajnost baterije čine NX-6550 mišem za savršenu produktivnost – jedna AA baterija može ga napajati nevjerojatnih 18 mjeseci. Kvalitetan rad osigurava infracrveni senzor rezolucije 1200 tpi, a miš je i izuzetno udoban tijekom svakodnevnog korištenja, zahvaljujući pametnom dizajnu.

> G-Shot FHD300A – Najbolji partner za snimanje sportova

Otkada je mnogim ljudima snimanje i dijeljenje prizora iz svakodnevnog života postala značajna društvena aktivnost – visokovalitetan i prijenosan uređaj za snimanje postao je neophodan. G-Shot FHD300A opremljen je objektivom visoke osjetljivosti koji mu omogućuje snimanje videa u Full HD rezoluciji. S ugrađenim Wi-Fi-jem, možete snimku izuzetno brzo prebaciti na vaš mobilni uređaj. Dijeljenje snimaka – bilo s prijateljima ili cijelim svijetom – u svakom trenutku je udaljeno tek nekoliko poteza prstom.

Genius će na sajmu predstaviti i druge proizvode, uključujući bežične tipkovnice, miševe, stiluse, stalke i navlake za tablete, slušalice, bežične zvučnike i dodatke za profesionalne igrače. Pozivamo sve posjetitelje Computexa 2014 da navrate na Geniusov štand L0418 u paviljonu TWTC Nangang Hall 4F i sami se uvjere u vrhunsku kvalitetu naše ponude.