savršen izbor

Galaxy Watch Active – ljepota je u jednostavnosti

26.06.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Fitness sat koji vam aktivno daje savjete, tako da uvijek možete dati najviše od sebe

Za modno osviještene koji žele živjeti zdravije svaki dan, Galaxy Watch Active je savršen izbor. Ovaj pametni sat dolazi s novim sportskim dizajnom koji je tanak, lagan i svestran te olakšava održavanje uravnoteženog načina života. Atraktivan, minimalistički dizajn čini ga jednostavnim za korištenje, a njegova baterija prati vaše dnevne aktivnosti do 45 sati sa samo jednim punjenjem.

Držite zdravlje pod kontrolom

Galaxy Watch Active automatski zna kada trčite, vozite bicikl ili započinjete dinamičan trening. Ovaj pametan sat sadrži čak 39 aktivnosti i omogućava vam postavljanje dnevnih ciljeva i praćenje napretka. Značajke tjelovježba, spavanje, stres i zdravlje čine Galaxy Watch Active osobnim lifestyle trenerom za sve one koji traže zdravije tijelo i um.

Integriran s aplikacijom Samsung Health, Galaxy Watch Active je vaš osobni guru za zdravlje. U trenu možete pogledati izvještaj o svom zdravstvenom stanju na jednom zaslonu i pristupiti desecima alata koji vam omogućuju da upravljate i pratite ne samo svoje aktivnosti nego i zdravstveno stanje. Također, Galaxy Watch Active ima integrirani senzor otkucaja srca koji će uvijek poslati upozorenje kada prepozna neuobičajen broj otkucaja srca. On može očitati i prepoznati razine stresa te dati razne savjete za disanje kako biste se vratili u ravnotežu uz pomoć opcije Breath Session.

Budući da je zdrava, balansirana i redovita prehrana jednako važna kao i vježbanje, uz Galaxy Watch možete pratiti i unos dnevnih kalorija. Fotografirajte svoj obrok, a aplikacija Samsung Health će automatski očitati njegova nutritivna svojstva i tako bolje upravljati unosom kalorija na Galaxy Watchu.

Uvijek na vrijeme i sa stilom

Galaxy Watch Active je kompatibilan s Androidom i iOS-om, a možete ga kontrolirati glasom uz pomoć Bixby glasovnih mogućnosti koje vam omogućuju upućivanje poziva i slanje poruka bez uzimanja telefona. Dok se vaš telefon puni na noćnom ormariću, Galaxy Watch Active omogućuje vam da šaljete prilagođene odgovore koristeći funkcije speech-to-text, emotikone ili njegovu intuitivnu tipkovnicu. Također, ako posjedujete Samsung Galaxy S10e, S10 ili S10+ razveselit će vas još jedna mogućnost – reverzibilno bežično punjenje.

Novi Galaxy Watch Active dolazi u četiri različite boje, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena koja odgovara vašem modnom izričaju ili raspoloženju.