za dugotrajno korištenje

[FOTO] Stigle dvije nove robusne Nokije: Upoznajte Nokiju G11 i Nokiju G21

14.02.2022 u 10:35

Bionic
Reading

Europski proizvođač ima dva nova predstavnika robusne G serije Nokia telefona. Nokia G11 i Nokia G21 napravljeni su za dugotrajno korištenje

HMD je službeno najavio par otpornih novih pametnih telefona Nokia G serije, Nokia G11 i Nokia G21. Novi uređaji u prvi kadar stavljaju trodnevno trajanje baterije i nov način rada Super Battery Saver.

HMD je pored jače baterije obećao velik broj redovitih sigurnosnih ažuriranja koje će telefone učiniti sigurnijima. Tu je također i način rada s maskom koji omogućava otključavanje smartfona tijekom nošenja maske bez potrebe za skidanjem.

Smartfoni se također mogu nadograditi na Android 12.

  • +3
Nokia G11 i Nokia G21 Izvor: Promo fotografije / Autor: HMD

Uz podršku partnera u industriji Nokia G11 i Nokia G21 dolaze s unaprijed instaliranim Spotifyjem i ExpressVPN-om. Nov način rada Super Battery Saver dodatno produljuje trajanja baterije uz mogućnost određivanja gdje će se na bateriji štedjeti. Oba smartfona također podržavaju osvježenje zaslona do 90 Hz.

Za kraj, tu su kamere. Smartfoni dolaze sa stražnjim fotoaparatom s tri leće te frontalnom lećom koju podupire umjetna inteligencija koja, pišu iz HMD-a, opdržava dobre snimke u mraku.

Nokia G11 i Nokia G21 su tanji i ergonomičniji smartfoni Izrađeni od polikarbonata te, za svaki slučaj, dolaze sa dodatnom maskicom koja će telefone štititi od slučajnih padova na pod.