odabrao time

[FOTO] Pametni nakit za žene Bellabeat Ivy uvršten na popis najboljih izuma 2022. godine

14.11.2022 u 14:55

Bionic
Reading

Prestižni TIME danas je objavio svoj godišnji popis najboljih izuma, a koji za 2022. sadrži 200 izvanrednih inovacija koje mijenjaju naše živote. U prestižnoj wellness kategoriji na popisu je Bellabeat Ivy, jedinstven uređaj za praćenje zdravlja dizajniran posebno za žene

Kako bi sastavio ovaj popis, TIME je tražio nominacije od svojih urednika i dopisnika diljem svijeta, obraćajući posebnu pozornost na rastuća polja kao što su industrija električnih vozila, zelena energija i AI. TIME je zatim procijenio svakog natjecatelja prema nizu ključnih čimbenika, uključujući originalnost, učinkovitost, ambiciju i utjecaj.

O novom popisu za 2022. urednici TIME-a pišu: 'Rezultat je popis 200 revolucionarnih izuma (i 50 posebno spomenutih izuma) — uključujući umjetnu inteligenciju za mapiranje života, dijamante napravljene od viška ugljika u zraku i najmoćniji teleskop ikada — koji mijenjaju način na koji živimo, radimo, igramo se i razmišljamo o tome što je moguće.'

Bellabeat Ivy Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Domagoj Kunic

Bellabeat Ivy ističe se na TIME-ovom popisu najboljih izuma 2022. godine kao jedinstven uređaj za praćenje zdravlja koji je elegantno dizajniran kao pametna narukvica. Ivy prati dnevnu rutinu žene i bioodgovore njezina tijela te stavlja podatke u korelaciju s njezinim menstrualnim ciklusom, trudnoćom i drugim zdravstvenim podacima kao što su simptomi i raspoloženja. Sa svim podacima koji se nalaze u mobilnoj aplikaciji Bellabeat, Ivy također kontinuirano prati reakcije i dnevne navike tijela tijekom dana i noći putem skupa naprednih senzora. Zauzvrat pruža ženama potpun uvid u tempo života. Ivy je dostupan u šest boja i prodaje se po cijeni od 249 dolara na bellabeat.com. Uređaj je nedavno prepoznat u tisku ne samo kao uređaj koji je izvrstan za praćenje fizičkog zdravlja, već i za mentalno zdravlje, dobrobit i svjesnost. Proizvod i mobilna aplikacija odlično se slažu s dodatnim Bellabeatovim proizvodima kao što je njihova Spring Smart Water Bottle.

“Uvrštavanje na TIME-ov popis najboljih izuma 2022. izvanredno je postignuće za Bellabeat u cjelini i dokaz o kvaliteti proizvoda koji smo iznijeli na tržište. Ivy i mobilna aplikacija prepuni su sadržaja za žene svih dobi i stadija života i ponosni smo na ovo priznanje. Ženske potrebe za zdravijim i produktivnijim životom stalno se mijenjaju, a te potrebe mi pratimo u stopu. Bellabeat će uvijek biti spreman prilagođavati se potrebama naših klijentica i isto tako uvijek ćemo biti spremni pružiti im najbolji mogući proizvod za njihovo zdravlje”, navodi Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Cijeli popis TIME-ovih najboljih izuma 2022. pogledajte na ovom linku: time.com/best- inventions-2022.