PAMETNA NARUKVICA

Ni poznate influencerice poput Olivije Culpo i sestara Kardashian nisu odoljele ovom jedinstvenom modnom dodatku

13.04.2022 u 15:08

Bionic
Reading

Bellabeat Ivy pametna narukvica je u nekoliko mjeseci osvojila srca žena diljem svijeta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Među obožavateljicama su se našle i mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima preko 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom.

Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno potiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

Osim Olivie, Ivy nose i sestre Kardashian. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene.

Ova prekrasna pametna narukvica oduševila je brojne korisnica na Poosh portalu.

'Sviđa mi se ideja da je svaka Ivy jedinstvena. Naletjela sam na prijateljicu koja je također kupila Ivy i ugodno smo se iznenadile kad smo shvatile da svaka ima svoju Ivy. Plus uređaj je besprijekoran!', kaže Stacey.

'Impresionirana sam i izgledom i značajkama moje Ivy plus činjenicom da mi baterija dugo. Sviđa mi se što cijeli tjedan mogu pratiti svoj san, vidjeti ritam sna tijekom radnih dana u odnosu na vikend, razumjeti zašto sam nekih dana umornija, a nekad odmornija. I narukvica je udobna i tanka. Sklona sam osipu od znoja, a toga kod Ivy nema', pohvalila je pametnu narukvicu Gianna.

'Broj otkucaja srca i svi ostali podaci koje Ivy prati su nevjerojatni, kao i dizajn, ali ono što mene najviše oduševljava je način na je sve to prikazano u aplikaciji. Podatke, je lako vidjeti, lako ih je pratiti i razumjeti kako sve što radite utječe na njih. Motivirajuće je vidjeti da ostvarujete svoje ciljeve i poboljšavate svoje zdravlje, ali također nećete se osjećati krivom ako uzmete slobodan dan od aktivnosti i napora kad vam aplikacija kaže da usporite', kaže Kalisha.

Inače, Bellabeat aplikaciju koristi već preko milijun žena širom svijeta, a rating joj je 97 posto pozitivan.

  • +3
Ivy Bellabeat Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bellabeat Ivy može kupiti u online trgovini tvrtke Bellabeat.