u zagrebu

[FOTO] Galaxy Z Flip3 5G i Galaxy Z Fold3 5G stigli i u Hrvatsku, pogledajte kako je bilo na predstavljanju

27.08.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Korejski je proizvođač na Europskom trgu predstavio portfelj uređaja koja će plijeniti poglede ljubitelja avangardne mobilne tehnologije

Samsung je u Zagrebu službeno predstavio najnovije preklopne telefone. U središtu pažnje bila su dva modela: kompaktni smartfon Samsung Galaxy Z Flip3 5G i preklopni tablet Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Oba telefona, kao što se da naslutiti, dolaze sa nizom naprednih značajki koji će oduševiti fanove preklopnih ekrana i Samsungovog brenda.

Od danas su tako u prodaji Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G, dva multitasking pametna telefona. Maloprodajna preporučena cijena Galaxy Z Fold3 5G uređaja od 512 GB je 14.559 HRK, a Galaxy Z Fold3 5G uređaja od 256 GB 13.999 HRK. Galaxy Z Flip3 5G se prodaje po cijeni od 7.699 HRK.

'Tehnologija koju donosimo u novim pametnim telefonima posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime onim što nudimo na tržištu', istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 osim neobičnog dizajna, izdržljivosti i optimiziranog preklopnog iskustva, nude jedinstvene načine rada. Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 donose vodootpornost IPX8 standard. Izrađeni su od novog Armor Aluminium materijala, najizdržljivijeg aluminijskog kućišta ikad na nekom Galaxy pametnom telefonu. Također, opremljeni su i sa Corning Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom koje ih štiti od grebanja i padova. Za kraj, unutrašnji ekrani Galaxy Z Flip3 i Z Fold3 pametnih telefona obloženi su rastezljivom PET oblogom, što ih čini izdržljivijima za 80 posto.

Galaxy Z Fold3

Korisnici Galaxy Z Fold3 donosi 7.6-inčni Infinity Flex Display ekran koji dolazi sa selfi kamerom skrivenom ispod ekrana. Tu je i brzina osvježavanja od 120 Hz, koja na prednjem i glavnom ekranu pruža izuzetno glatko iskustvo korištenja. U kombinaciji s preklopnim ekranom, korisnici Galaxy Z Fold3 mogu iskoristiti mogućnosti multitaskinga. Korisnici mogu jednostavno voditi bilješke, organizirati video pozive i čitati e-mailove – u isto vrijeme. Po prvi put u Galaxy Z seriji pametnih telefona, S Pen olovka je kompatibilna uz Galaxy Z Fold3 i pruža savršene opcije za produktivnost i kreativnost.

Galaxy Z Flip3

Kompaktni, preklopni Galaxy Z Flip3 sklopljen ima promjer 4,2 inča te može stati u skoro svaki džep. Zaklopljen nudi 1,9 inčni ekran na kome se prikazuju i sve notifikacije s društvenih mreža,. Rasklopljen uređaj ima 6,7 inčni Dynamic AMOLED ekranu s Full HD rezolucijom.

Najnovije funkcije kamere na modelu Galaxy Z Flip3 omogućavaju korisnicima da snime portret, selfie ili video bez korištenja ruku uz Flex Mode način rada. Također, ovaj pametni telefon može se integrirati s opcijama koje pružaju novi pametni satovi Galaxy Watch4 ili Galaxy Watch4 Classic.

Novi Galaxy Watch

Najnovije Samsung Galaxy Buds2 bežične slušalice, dolaze u prepoznatljivom zaobljenom dizajnu. Opremljene su dinamičkim dvosmjernim zvučnicima i funkcijom uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation. Slušalice Galaxy Buds2 bit će dostupne po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999 HRK.

  • +2
Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G stigli su u Hrvatsku Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Novi pametni satovi Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classsic dolaze s tanjim kućištima od prethodnih generacija. Trendseteri će uz kupljene Galaxy Watch4 satove do 10. rujna dobiti i dva dodatna trendy remena u bijeloj i boji senfa. Pametni Galaxy Watch4 satovi će u prodaji biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni: model Galaxy Watch 4 Classic 46mm je u ponudi od 2.999 HRK, Galaxy Watch 4 Classic 42mm je dostupan po cijeni od 2.699 HRK, Galaxy Watch 4 44mm je 1.999 HRK, dok je Galaxy Watch 4 40mm dostupan po cijeni od 1.799 HRK.