WEB 2.0 SUICIDE MACHINE

Facebook brani virtualno samoubojstvo

05.01.2010 u 11:25

Bionic
Reading

Dosta vam je prisutnosti u online svijetu? Smatrate da ste svojim virtualnim prijateljima otkrili previše osobnih stvari? Stranica Web 2.0 suicide machine omogućuje vam da jednostavno izvršite samoubojstvo svojih online profila, no ne više i onog na Facebooku

Web servis na adresi suicidemachine.org omogućuje svojim posjetiteljima jednostavno izvršavanja online samoubojstva tj. brisanja korisničkog računa s neke od društvenih mreža. Podržani servisi s kojih će vas stranica jednostavno izbrisati su LinkedIn, MySpace, Twitter i Facebook.

Ipak, s početkom nove godine vlasnici ovog samoubilačkog servisa primijetili su da korisnici koji na ovaj način žele obrisati svoj virtualni profil na Facebooku to više ne mogu učiniti.

Internetskom gigantu Facebooku očigledno se nije dopala usluga koju spomenuta stranica nudi te je odlučio blokirati sav promet sa stranice suicidemachine.org.

Ipak, ako želite obrisati svoj profil na Facebooku, to i dalje možete učiniti nešto kompliciranijim putem preko službene stranice samog servisa.

suicidemachine.org