MAGENTO 2.0 NIGHTCLASS

Evo besplatnih radionica programiranja za studente

13.01.2016 u 11:30

Bionic
Reading

Petnaest studenata dobit će priliku među prvima u Hrvatskoj se upoznati s novom platformom, koja je na tržištu dostupna nešto više od mjesec dana

Magento 2.0. Nightclass je niz stručnih besplatnih radionica za studente o razvoju rješenja za e-trgovinu u PHP-u na platformi otvorenog koda Magento.

Studenti će tijekom devet tjedana (od 22. veljače do 22. travnja) izoštriti vještine objektno orijentiranog programiranja u PHP-u, upoznati se s tehničkim kompleksnostima stvaranja web trgovina te steći konkretno programersko iskustvo. Najbolje polaznike čekaju i nagrade.

Od sudionika se, između ostalog, očekuje osnovno poznavanje objektno orijentiranog programiranja u PHP-u, minimalno praktično iskustvo s nekim MVC frameworkom, poznavanje osnova SQL-a i Javascripta, kao i spremnost na sudjelovanje u programu od početka do kraja.


Program će se odvijati pod vodstvom Tomislava Šanteka, šefa tehnike u tvrtci i-Ways. Teme će biti vezane uz Symfonyframework, MVC patterne, Admin CRUD-ove, košarice i procese naplate...

Radionice će biti interaktivne i usmjerene na praksu (30 posto teorije, 70 posto praktičnog rada) i odvijat će se u prostorijama i-Waysa u večernjim satima (nakon 17 sati).

Po završetku programa polaznici će moći samostalno instalirati i podesiti okruženje Magento development, stvoriti vlastiti modul, napraviti ekstenziju ili override neke od core klasa, primijeniti custom logiku za vlastiti tip proizvoda i još mnogo toga.

Među nagradama su sudjelovanje na konferenciji Developers Paradise i mogućnost sticanja certifikata u vrijednosti 250 eura.

Više informacija i prijava potražite na stranici tvrtke i-Ways