OVISNICI O FACEBOOKU

Društvene mreže nekima su bolje od seksa

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 18.03.2010 09:01
  • Objavljeno 18.03.2010 u 07:32
laptop seks računala

laptop seks računala

Izvor: Corbis / Autor: Patrik Giardino/Corbis

Da ima korisnika koji se ni u kom trenutku ne odvajaju od svojih online profila, znamo već poodavno, no da ima korisnika koji prekidaju seksualni čin da bi provjerili e-poštu ili pročitali poruku na Facebooku, to stvarno nismo znali

Upravo do ovakvih saznanja došli su u analitičkoj kući Retrevo. Njihov najnoviji izvještaj o navikama korisnika društvenih mreža, osim činjenice da bi 11 posto ispitanika prekinulo seksualni čin da provjeri poruke, pokazuje i neke druge zanimljive podatke.

Gotovo polovina ispitanika provjerava Facebook i Twitter kao posljednju stvar koju čini prije spavanja, a istu proceduru ponavlja čim ujutro otvori oči, a 16 posto ispitanih izjavilo je da su društvene mreže jedini izvor vijesti kojim se informiraju.

Što se pak učestalosti posjeta profilima na društvenim mrežama tiče, 46 posto korisnika društvene mreže posjećuje povremeno, 29 posto jednom dnevno, 15 posto nekoliko puta dnevno, a 11 posto nekoliko puta unutar svakog sata.

Izvještaj naziva Retrevo Gadgetology Report ispitanike je podijelio u dvije skupine, korisnike iznad i ispod dobi od 25 godina, a u cijelosti ga možete pročitati posjetom ovoj adresi

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi