PLAN ZA VIKEND

Dođite u Veliku Goricu na brzu i žestoku utrku

04.06.2015 u 12:27

Bionic
Reading

Vikend od 5. do 7. lipnja pripremite za Veliku Goricu na utrku ubrzanja na 1/4 milje 'Brzi & žestoki powered by C.I.A.K. Auto', u organizaciji Auto kluba 'Brzina'

U petak, 5. lipnja, očekuje vas party '*ebem ti prognozu', od 20 sati  a u sklopu toga bit će i prijave za natjecatelje. Ulaz je slobodan. Subota, 6. lipnja, bit će rezervirana za utrke motora i automobila te će po prvi puta na pisti biti održano noćno natjecanje DB Trunk - (jačina auto ozvučenja ) i Style 'Brzi & žestoki' - (vizualni tuning automobila).

Uz to vas očekuje plesna ekipa, hostese, go go dance, izlagači i prijenos ciljnog prolaza na video zidu i hrpa popratnih događanja.

U nedjelju, 7. lipnja, uz utrke motora i automobila posjetitelje će zabavljati go go plesačice, sexy car wash, a poslije utrke nastupit će grupa Maraschino live.

Oba dana očekuju vas nagradne igre s nagradama koje je pripremio sponzor, tvrtka Sony, a za besplatni wi-fi pobrinut će se Hrvatski telekom.


Dnevne ulaznice moći ćete kupiti po 30 kuna na dan natjecanja od 9 sati , a za mlađe od 12 godina ulaz je besplatan. Iza 19 sati ulaz je slobodan.

Natjecatelji dolaze iz Bosne, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Austrije, a 'Brzi & žestoki' već sada imaju preko 230 online prijava u četiri kategorije: Style, DB Trunk, Motori i Automobili.