KRAJEM LIPNJA

Dođite na besplatni seminar o cloud computingu

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 26.06.2015 07:01
  • Objavljeno 26.06.2015 u 07:00
muškarac posao računalstvo u oblaku cloud computing

muškarac posao računalstvo u oblaku cloud computing

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Tvrtka Perpetuum Mobile će 30. lipnja održati besplatni seminar na kojem će biti predstavljeni najvažniji izazovi, prednosti i poslovne prilike računarstva u oblaku

Tvrtka Perpetuum Mobile organizirat će besplatni seminar 'Cloud computing: prednosti, izazovi, prilike' 30. lipnja od 9.30 sati u Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3, u Zagrebu. Sudionici će dobiti uvid u prednosti računarstva u oblaku temeljenom na Microsoftovoj tehnologiji, kao i u primjere iz poslovne prakse.

Voditeljima IT odjela, poduzetnicima, članovima uprava i menadžmenta koji sudjeluju u donošenju odluka o informatizaciji poslovanja bit će predstavljeni najvažniji izazovi, prednosti i poslovne prilike cloud computinga. Moći ćete saznati koje infrastrukturne preduvjete kompanije moraju imati za uvođenje Microsoftovih cloud rješenja, aspekte potrebnih licenci, kako smanjiti troškove IT-a te savjete za migraciju poslovanja na Azure i Office 365.


Ivica Perica, direktor Odjela poslovnog savjetovanja kompanije Deloitte, predstavit će globalne trendove računalstva u oblaku. Domagoj Kovač (Microsoft) predstavit će Microsoftovo cloud okruženje, dok će Danko Selak, konzultant kompanije Perpetuum Mobile, objasniti zašto je poželjno uvesti cloud computing u poslovanje te na koji način to napraviti.

Ivo Špigel, član uprave kompanije Perpetuum Mobile, govorit će o rezultatima istraživanja o cloud computingu provedenog u prosincu 2014. godine. To je istraživanje pokazalo kako 22 posto hrvatskih tvrtki koristi cloud, nešto bolje od europskog prosjeka (19 posto).

Više informacija i prijavnicu potražite na stranicama Perpetuum Mobilea

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!