MOBILNA VERZIJA KLASIKA

Dočekali smo, Bioshock stiže na iPhone i iPad

04.08.2014 u 19:44

Bionic
Reading

Jedna od najvećih PC hit-pucačina uskoro dolazi i na Appleove mobilne platforme. Iskreno, presretni smo

Ne postoji PC igrač koji nije barem čuo za Bioshock. Ova zanimljiva pucačina iz prvog lica inspirirana futurističkim RPG-om System Shock stavlja vas u bizarni steampunkovski grad Rapture - mjesto gdje moralne odluke ustupljuju mjesto znanstvenom napretku. Ova podvodna utopija doživjela je katarzu puno prije nego što je glavni lik odluči posjetiti, a pitanje što ćete napraviti s preživjelim stanovnicima ovisi samo o vama.

Ako ste kojim slučajem jedan od onih koji igru nisu zaigrali na PC-u, a vlasnici ste iOS uređaja, pripremite se za dobru vijest. 2K Games je danas najavio igrinu mobilnu verziju. Makar trenutno ne znamo točan datum izlaska, sama ideja igranja ovog klasika na iPhoneu izmamila je osmijeh na naša lica.

Bioshock foršpan



2K je prije tjedan dana dao naslutiti rad na ovom projektu preko teaser slike koja sugerira da 'zagrizete jabuku'. Kako stvari stoje, ova dvosmislena najava ispostavila se potpuno opravdanom. Tko bi rekao...

Kako biste se podsjetili na dobre stare dane i obećanja koja je 2K Games nudio uoči igrinog izlaska, predlažemo da pogledati Bioshockov foršpan. Tijekom našeg prohoda kroz igru, skoro smo sigurni da nismo naišli na ovoliko dinamične borbe, ali, hej - reklama je reklama. Oprostit ćemo im ovaj put. Right?

Izvor: Kotaku