SAP FORUM ZAGREB 2016

Digitalna revolucija odvija se upravo sada

03.06.2016 u 08:30

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Laubi održan je 'SAP Forum Zagreb 2016' tijekom kojeg je tvrtka SAP pokazala prijedloge kako riješiti izazove poslovanja u doba digitalne ekonomije

U SAP Forumu Zagreb 2016 sudjelovalo je, prema podacima organizatora, preko 500 lokalnih i međunarodnih stručnjaka.

Moritz Zimmermann, suosnivač tvrtke Hybris i viši podpredsjednik tvrtke SAP Hybris, otvorio je seriju predavanja izlaganjem o digitalnoj transformaciji. Moritz je ustvrdio kako se digitalna revolucija u poslovanju odigrava sada - mijenjajući način na koji izrađujemo proizvode, komuniciramo sa zaposlenicima i, najvažnije, s korisnicima.

Financijski direktor tvrtke SAP SE Luka Mucic održao je predavanje o cjelovitom, holističkom pogledu na tvrtku kojim se obuhvaćaju financijski i nefinancijski ključni pokazatelji poslovanja nužni za upravljanje tvrtkom.


Tijekom Foruma predstavljeni su i projekti koji su implementirani u Hrvatskoj: Agrokorov projekt za online kupovinu Abrakadabra, projekt o planiranju lanca opskrbe uz pomoć SAP APO-a u Podravka Grupi, zatim o Enterprise Asset Managementu u HŽ Infrastrukturi.

Bilo je govora o projektima SuccessFactors u Hrvatskoj, zatim o implementaciji rješenja za prodajne predstavnike Cloud for Customer Retail Execution (C4C - Rex) u Atlantic SDU International te upravljanju mobilnim uređajima u Ministarstvu unutarnjih poslova.

U sklopu SAP Foruma 2016 održana je i 15. dodjela nagrada SAP ICT Journalist Prize Božo Težak i nagradu Hrvatskog novinarskog društva za ICT novinara godine, o čemu smo već izvijestili.