SURADNJA

Dell će poslovnjacima nuditi Dropbox

30.12.2013 u 12:15

Bionic
Reading

Dell će nuditi Dropbox for Business, odnosno Dell Data Protection | Cloud Edition za male i srednje tvrtke preko svoje prodajne mreže

Dell je najavio strateško partnerstvo sa servisom za dijeljenje i sinkronizaciju dokumenata, video materijala i fotografija Dropbox.

Dell će nuditi Dropbox for Business, odnosno Dell Data Protection | Cloud Edition za male i srednje tvrtke preko svoje prodajne mreže. Na taj način kupci Dellovih rješenja imat će priliku svojim zaposlenima pružiti sigurnu razmjenu poslovnih podataka i rešenja.

Dropbox za poslovne korisnike će biti dostupan u Europi, na Bliskom istoku i u Africi krajem 2014. Sustav Dell Data Protection Cloud ima 200 milijuna korisnika i milijardu podataka koji se otpremaju na Dropbox svakih 24 sata.

'Suradnja Dropboxa i Della pomoći će organizacijama i kompanijama svih veličina da lakše prihvate korištenje novih dostignuća IT tehnologija uz efikasnu zaštitu kompanijskih podataka', rekao je Brett Hansen, izvršni direktor Odjela za razvoj Dellovih softverskih rješenja za krajnje korisnike.