A JOŠ JE BETA

Deezerova aplikacija za Android ima nove mogućnosti

10.04.2013 u 15:07

Bionic
Reading

Glazbeni servis ponudio je poboljšanu beta verziju svoje mobilne aplikacije za uređaje pogonjene Androidom. Uskoro bi se trebala pojaviti i konačna verzija, kao i ona za uređaje koji vrte iOS

Ključne značajke nove aplikacije uključuju pametnu pretragu (ugrađen pametni čitač koji predviđa ime izvođača ili pjesme) i integrirani mini player (omogućuje upravljanje pjesmama i izvan aplikacije, dok pišete poruke ili email).

Beta verzija nove Deezer aplikacije za download je dostupna ovdje, a konačna verzija uskoro će biti dostupna preko Google Playa. Uskoro bi trebala biti dostupna i aplikacija za korisnike iOS-a.

Deezer je francuski glazbeni streaming servis koji korisnicima nudi neograničen pristup bazi s oko 20 milijuna pjesama, i u offline načinu, kojemu možete pristupiti preko svakog računala, tableta i pametnog telefona. Ljubitelji glazbe u njoj mogu uživati bilo kada i bilo gdje – lako i legalno!

Pokrenut je u Francuskoj 2007. godine, a trenutno je prisutan u 182 zemlje svijeta. U Hrvatskoj je odnedavno dostupan i kroz suradnju sa HT-om, unutar T-Mobileovih tarifa Plan