PRIJAVE DO 9. SVIBNJA

CROZ traži najboljeg programera, jesi li ti taj?

09.05.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Domaća informatička tvrtka CROZ u subotu, 17. svibnja, organizira natjecanje u programiranju CROZ Code Quest. Pobjednika čeka Samsungov Galaxy Tab 10.1, a možda i ponuda za posao

Natjecanje je namijenjeno studentima te netom diplomiranim inženjerima, koji će imati priliku pokazati i testirati svoje vještine kodiranja, razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima te iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a.


Bit će održano u 14 sati u edukacijskom centru Learn@CROZ. Prijave za sudionike traju do 9. svibnja, a možete ih poslati na e-mail adresu codequest@croz.net.

Ovogodišnje je natjecanje treće zaredom. Različitim se zadacima pokušava približiti načinu rada na stvarnim razvojnim projektima te će se, za razliku od proteklih godina, programirati na Javi.

Najbolji natjecatelji dobit će priliku raditi s timom CROZ-ovih stručnjaka, s perspektivom ljetne prakse i suradnje na dinamičnim i izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pobjednik osvaja i nagradu, tablet Samsung Galaxy Note 10.1

'Studenti kroz ovo natjecanje dobivaju vrlo jasnu sliku kako izgleda programiranje u IT industriji, a gotovo svim finalistima ponudimo ljetnu praksu', kaže Krešimir Musa, direktor konzultantskih i implementacijskih usluga u CROZ-u.

Prvi CROZ Code Quest održan je 2012. godine. Dosad je pet studenata koji su sudjelovali u njemu dobilo priliku za rad u tvrtki CROZ.

Više informacija potražite na adresi http://www.croz.net/code-quest/.