NUDE I NAGRADU

Bug bira najbolje od tehnologije u 2016. i treba vašu pomoć

03.11.2016 u 20:15

Bionic
Reading

Možete birati za najbolje i najgore događaje, usluge i proizvode u ovoj godini između sto ponuđenih prijedloga u deset kategorije

U odabiru najboljih u 2016. mogu sudjelovati svi čitatelji papirnatog izdanja Buga i posjetitelji Bugovih stranica na webu.

Bugovci su tako ponudili izbor najboljih mobitela, igraćih uređaja, gadgeta, tech pr0na, digitalnog fotoaparata ili kamera, prijenosnika i startupa te događaja godine. Također, možete se očitovati o najgorem proizvodu ili usluzi godine, kao i reći koji gadget želite imati godine.


Novost je što su u Bugu pripremili nagradu za najsretnijeg sudionika glasanja, koji će osvojiti pametni telefon Vernee Mars. Riječ je o smartfonu dijagonale 5,5 inča (13,8 centimetara) s punim HD zaslonom, stražnjom kamerom od 13 i prednjom od pet megapiksela, procesorom Helio P10 MT6755 podržanim s tri GB RAM-a, 32 GB memorije, baterijom kapaciteta 3.000 mAh i Androidom 6.0.

Nagradna igra traje do 15. studenoga, do kada traje i izbor najboljih i najgorih. Dobitnika će objaviti tri dana nakon završetka biranja na webu, kao i u sljedećem broju Buga.

Više:Bug